Christian Fuhlendorff


Christian Fuhlendorff har på rekordtid slået sit navn fast som en af tidens helt store komikere.

Fuhlendorffs indstilling til stand-up er, at der ikke findes nogen lette pointer – en indstilling der gør, at materialet altid er gjort af intelligente betragtninger, finurlige observationer, legende improvisationer, en kringlet tankegang og frem for alt en hudløs ærlighed – altid leveret i en charmerende og tilbagelænet atmosfære og med en forrygende mimik.

I 2007 debuterede Christian Fuhlendorff på Comedy ZOO med sit første one man show, der ganske enkelt hed ”Mit første one man show”, blev særdeles godt modtaget af anmelderne.

Christian fulgte i 2007 op på sit første solo show ved at medvirke i “Talegaver til børn”s store 15 års jubilæumsshow i Forum og året efter i “Talegaver til børn” 2008. I 2008 indtog Christian også de skrå brædder i forestillingen ”DE ALTERNATIVE – er du sindssyg, hvor er du sindssyg?” på Bellevue Teatret.

I 2009 turnerede Christian Fuhlendorff landet rundt med ”De Udvalgte”, (Brian Mørk, Michael Schøt, Tobias Dybvad og Anders Fjeldsted) og han sluttede året af som medvært på “Comedy Aid”.

Udover sit engagement på stand-up scenen har Fuhlendorff også markeret sig i radiomediet som en del af P3s “Tjenesten” og ”Freakshowet” på The Voice. På TV har man kunnet opleve Christian Fuhlendorff i TV2 Zulus standup.dk og sammen med Brian Mørk i stand-up showet “Biblen”. I showet gav Fuhlendorff en morsom parafrasering af skabelsesberetningen befolket med både kokainsniffende hvaler, Gud i byggemarked og en uhyre pjattet Adam.

Senest har Christian erobret mange nye fans med sin sitcom “Kristian” på TV2 Zulu, som han selv er idémand bag, tekstforfatter til og desuden spiller hovedrollen i.

På tekstsiden er han desuden medforfatter til børnebogen “Fra os til dig” fra Politikens Forlag, hvor han har skrevet historien ”Mor ved hvor alting er”.

Alt i alt er Christian Fuhlendorff et spændende og komisk bekendtskab, der konstant har mere at byde på.


Tuesday, January 8th, 2019. Filed under: Stand-up show