Den Lalleglade Brigade

Den Lalleglade Brigade er en impro comedy-gruppe, der består af to eksplosive kvinder. I selskab med dem loves et show, der er unikt hvert eneste gang, da scenerne skabes i nuet. Ud fra publikums idéer og skuespillernes skæve påfund opstår den ene komiske scene efter den anden.

For at skabe showet bruger gruppen publikums bud på alt lige fra steder, fysiske stillinger, følelser og filmgenrer til titler på musicals, der aldrig før er blevet spillet! Til et show med Den Lalleglade Brigade vil du opleve kvindernes knivskarpe timing, vilde mimik, musiske overlegenhed og forbløffende præcision. Deres enestående tilgang til komikkens verden garanterer en hylende morsom aften, hvor tårerne vil trille og maven krampe af grin.

Den Lalleglade Brigade leverer et improviseret comedy show fuld af energi, komik, dans, sang og masser af musik. De kan opleves på teatre i bl.a. København, Odense og Århus – og kan bookes til private shows.

Impro comedy gruppen Den Lalleglade Brigade er vindere af ”DM i impro comedy” i 2013 og ”Impro Fight Night” i 2012. I 2014 turnerede de med ”Den Lalleglade Brigade – impro comedy show”, hvilket i 2015 blev efterfulgt af ”Brigaden vender tilbage”. I foråret 2017 kommer det 3. show i rækken ”Det improviserede musicalvanvidsshow”, der bliver endnu vildere end før. De to lalleglade kvinder kunne desuden i 2015 opleves som værter ved den røde løber ved Zulu Comedy Galla samt på turné med Brian Lykke og Kasper Gross under titlen ”Comedy Nite”.

Send en forespørgsel på Den Lalleglade Brigade i formularen til højre.

 

 

 


Tuesday, November 4th, 2014. Filed under: Stand-up show