Henrik Jeppesen

Foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Henrik Jeppesen

Henrik Jeppesen blev i en alder af 27 år den yngste der nogensinde har besøgt alle lande i verden. I stedet for at lægge fokus på uddannelse, så valgte Henrik allerede som 17-årig, at han ville rejse jorden rundt og besøge alle verdens lande. Han nåede sit mål.

Alle lande i verden som 27-årig

Henrik Jeppesen er tilbage i Danmark efter at have besøgt 300 lande og territorier, herunder alle lande i verden på FN’s liste. Han gjorde det på et meget lavt budget og har mange vilde historier med sig hjem som du kan høre om i hans foredrag.

Henrik rejste alene til Egypten som 17-årig, ti år senere havde han besøgt alle verdens lande. Han blaffede med hundredevis af biler, fløj ca. 1.000 gange, overnattede på over 1.000 hoteller, blev sponsoreret af over 100 flyselskaber og fik hjælp af mange hundrede mennesker for at nå sit mål; at besøge alle lande i verden, på et lavt budget.

Henrik tilbyder foredrag, hvor han fortæller om sine oplevelser i lande, som få har besøgt. Han beretter om sine udfordringer og berigelser, som han undervejs har mødt.

I dag rejser Henrik stadig på livet løs, og han fortæller sin historie til verdens medier, blandt andet CNN og BBC. Derudover  har Henrik tusindvis af følgere på de sociale medier, som dagligt følger med i hans eventyr.

Book Henrik Jeppesen allerede i dag

Book et foredrag med berejse Henrik Jeppesen og hør blandt andet om hvordan Henrik rejste fra Danmark til Afrika for 44 kroner, om verdens kedeligste land og hvordan han blev nægtet adgang til Benin. Ring til os for at få en pris på et foredrag med Henrik Jeppesen eller benyt kontaktformularen på siden.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Henrik Jeppesen

Om foredraget:

Jeg rejste alene til Egypten da jeg var 17 år gammel. Godt ti år senere havde jeg besøgt alle lande i verden. Jeg er nu tilbage i Danmark hvor jeg med foredraget, Rejs ud, gerne vil inspirere mange unge mennesker til at rejse ud i verdenen og forstå den bedre.

I foredraget kan eleverne bl.a. få værdifuld viden om:

– At overkomme frygten.
– Hvordan man kommer i gang med at rejse.
– Hvordan man rejser billigt.
– Hvordan man kan få store kulturelle oplevelser.
– Mange af verdens lande.
– Og meget mere.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Henrik Jeppesen

Foredragsholdere i samme kategori som Henrik Jeppesen