Lars Hjortshøj

Han er både skarp, vittig, selvironisk og af absolut international karat. Med høj jokerate og excellent kvalitet er Lars et absolut morsomt selskab. Han er en af landets bedste performere og sætter en ære i at spidde hverdagens absurditeter og menneskelig adfærd på en måde, så hans publikum intet mindre end hulker af grin. Det beviste han også i 2015, hvor han turnerede med ”OMVENDT” – et brag af et solo-show, der høstede adskillige anmelderroser. I 2017 kan Hjortshøj opleves både på scenen og på lærredet, da han hele foråret medvirker i Tivolis opsætning af ”Spamalot” samt medvirker i familiekomedien ”DanDream”.

Som en af landets største komiske talenter, er Lars´ show altid en forrygende oplevelse – og så er han i øvrigt en meget flittig mand: Lars har allerede et utal af radio, film og TV produktioner bag sig. Mange P4-lyttere har fra 2014 til 2016 kunne glæde sig til hver fredag at lytte med til ”Badabing Show”, hvor Hjortshøj netop var vært. Samme rolle indtog han i det yderst populære ”Rundt på Gulvet” på Tv2, hvor han fra 2013 til 2015 ledte de to hold igennem en masse vanvittigt sjove lege.

Lars har også flere one-man shows i bagagen, bl.a. ”My Danish Collection” fra 2013 og ”I Virkeligheden” fra 2009. Mest kendt blev han vel nok for sin fremtrædende rolle som Robert Dølhus i det danske sitcom ”Langt fra Las Vegas”, ligesom han har været gæsteoptrædende i både serien ”Klovn”, men også de to efterfølgende filmatiseringer.

Send en forespørgsel på Lars Hjortshøj i formularen til højre.

 


Friday, January 25th, 2019. Filed under: Stand-up show