Linda P.

Linda P. er dronning af dansk stand-up. En hamrende barsk, børnehadende, pinlig og stormundet dronning. Ikke desto mindre har hun gennem de seneste år lagt anmeldere og publikum ned, hvor hun kom. Det gjorde hun bl.a. på sin sidste tour ”Normal”, som hun lige for nyligt afsluttede med adskillige roser. Forud for det har anmelderne også udvist stor begejstring for ”Linda P.s Hovedpine” fra 2014, ”Linda P. og mig” fra 2011 og ”Rommen er en tøjte” fra 2009.

Egentlig begyndte det hele for Linda P. i ”DM i stand-up” i 2004, hvor hun kom ind fra venstre og snuppede  andenpladsen. Udover sine populære one-woman shows har hun også medvirket i ”Piger på Prøveløsladelse” i samarbejde med Christina Cederquist på DR2 fra 2006-2009. Hun spillede også med i komedieserien ”Hvor fanden er Herning?” fra 2009, der blev sendt på Tv2 Zulu.

I 2015 blev hun vært for sit eget show ”Det alt for store Linda P. show”, der indeholdte sketches, konkurrencer og andre sjove indslag fra både Linda selv og hendes medvært på programmet Anders Grau. I 2015 udgav Linda desuden sit første album ”Just Divorced”.

Send en forespørgsel på Linda P. i formularen til højre.


Sunday, January 13th, 2019. Filed under: Stand-up show