Torben Chris


Torben Chris en kompromisløs komiker, der mener hvad han gør, og gør det godt. Han tager fat i verden, holder den op og ryster den i forsøget på at noget logik og fornuft skulle falde ud af lommerne.

Torben Chris havde sin debut i 2003, og skønthhan fik finale placering til DM i stand-up i både 2004 og 2006, kom hansegentlige gennembrud kom med Comedy Fight Club på Zulu og tv2. Siden gik det stærkt, og vi kender ham nu fra ZULU HIT PARADE, Tjenesten på P3, Daglig satire på DR2, Stand-up.dk 6. Sæson og vært på Silent Libary på kanal 5. Derudover har Torben 4 stand-up culb toure i bagagen, hvor han bl.a. har været aftsed med Mick øgendahl, Simon Talbot, Carsten Eskelund og Thomas Hartmann.

Torben er i 2010 aktuel i Zulu comedy/reality programmet ”Zulu Kvæg ræs”.

Torben er egentlig uddannet folkeskole lærer, men han erfarede hurtigt, at Danmarks ungdom lyttede mere til fornuft, når han havde en mikrofon i hånden.

Torben Chris er lidt af en street-talker – han kan få utrolig mange ord ud over scenekanten på kort tid og på en måde, hvor publikum sagtens kan følge med.

Hvis publikum vil have jokes om gamle menneskers sexliv og hyperfede mennesker, så får de det – hvis de mere er til hverdagsobservationer, som de kan nikke genkendende til, så er Torben Chris manden, der kan lægge publikum ned med sine beskrivelser af danskernes forhold til deres elkedel eller deres cykelvaner.

Selv når han er grov (og det kan han være), sørger Torben Chris for at smøre sit show ind et tykt lag af selvironi, og det gør ham til en komiker, der kan ramme bredt. Når han står på scenen, har han en god situationsfornemmelse for, hvad publikum ønsker, og han gearer hurtigt sit show efter publikums lyst/alder.


Sunday, January 6th, 2019. Filed under: Stand-up show