Carsten Bang

Carsten Bang er født på et alderdomshjem i Jebjerg. Han er et godt eksempel på, at man ikke behøver at råbe højt og fare af sted med 120 km/t. for at være sjov. Carsten har altid et glimt i øjet og har så meget soliditet og talent, at han tør tage al den tid, det passer ham. Han formår med sin humor at få sit publikum til at undre sig med ham, mens de hyler af grin.

Carstens materiale er originalt, intelligent og underfundigt. Det kryber som en humoristisk strøm ind under huden på publikum, der må overgive sig fuldstændigt til den stærkt selvironiske jyde.

Bonus: Carsten spiller med i de danske spillefilm ”Regel nr. 1” og ”Villa Paranoia” og var en femtedel af turnéen ”Fem på Flugt”, som turnerede på de danske spillesteder i foråret 2003. Desuden var han fast besætningsmedlem på DRs satireprogrammer med Jan Gintberg som kaptajn.
I 2005 optrådte Carsten Bang på ”The Fringe Festival” i Edinburgh, som er verdens største comedy festival. Efterfølgende har han optrådt på ”Comedy Store” i London og har brilleret som medvært på ”DM i indsamling” på DR1, til fordel for forældreløse børn i Afrika.
I samarbejde med Mick Øgendahl stod han i 2005 desuden for manuskriptet til DR2s ”Filmmagasinet special: Svinedrengen the movie”, som de begge spillede med i. Filmen blev nomineret til en tv-pris.

Carsten Bang optræder gerne på engelsk!


Saturday, May 21st, 2011. Filed under: Konferencier Stand-up show