Om standupshow.dk

Velkommen til standupshow.dk

Vores spidskompetence hos standupshow.dk er firmaarrangementer af enhver størrelse. Hvad enten du planlægger seminar, personalefest eller noget helt tredje, står vi klar til at kunne rådgive, planlægge og eksekvere. Hos os får du en samlet løsning, hvad enten I bliver 10 eller 500 deltagere.

Vi er tilknyttet Tajmer Booking & Management, som i over 50 år har repræsenteret de største artister, lige fra musikere, foredragsholdere og selvfølgelig landets bedste komikere!
Se mere om Tajmer Booking & Management her.

Derudover har vi en omfattende viden om eksekvering af live online comedy. Live online comedy er utroligt fleksibelt og kan nemt tilpasses, så det passer lige netop din situation.

Vi anbefaler, at du booker din komiker, så snart du ved, hvornår arrangementet ligger. Så er du helt sikker på, at din ønskede komiker har plads i kalenderen. Det skal dog ikke afskrække dig fra at prøve lykken, selvom der kun måtte være en uge eller to til dit arrangement.

Stort udvalg af de bedste komikere

På standupshow.dk finder du et stort udvalg af forskellige komikere. Skulle du have et specielt ønske om en komiker, du ikke kan finde hér, tøv da ikke med at kontakte os direkte. Med vores omfattende netværk i branchen, kan vi med garanti matche dig med den ønskede komiker.

Få et hurtigt og uforpligtende tilbud

Vi vender altid tilbage inden for en arbejdsdag med et uforpligtende tilbud.

Uanset størrelsen på dit arrangement sikrer vi at alt kommer til at gå glat. Vi er med dig hele vejen. Lige fra udvælgelsen af den enkelte komiker til selve afviklingen.

Ring på +45 46 15 37 00 eller skriv til tajmer@tajmer.dk