Om os

På standupshow.dk finder du landets dygtigste og mest populære komikere, som med garanti vil give dig en oplevelse udover det sædvanlige.

Vores spidskompetence hos standupshow.dk er firmaarrangementer af enhver størrelse. Hvad enten du planlægger seminar, personalefest eller noget helt tredje, står vi klar til at kunne rådgive, planlægge og eksekvere. Hos os får du en samlet løsning, hvad enten I bliver 10 eller 500 deltagere.

Derudover har vi en omfattende viden om eksekvering af live online comedy. Vores talentfulde komikere agerer bankoværter, afholder quizzer og optræder med stand-up i den absolutte topklasse. Live online comedy er utroligt fleksibelt og kan nemt tilpasses, så det passer lige netop din situation. For unikke situationer kræver unikke løsninger!

Set-uppet til live online comedy er helt enkelt. Alt hvad det kræver er en internetforbindelse. Vi leverer gerne platform og teknik eller vi kan finde en fælles løsning.

Vi anbefaler, at du booker din komiker, så snart du ved, hvornår arrangementet ligger. Så er du helt sikker på, at din ønskede komiker har plads i kalenderen. Det skal dog ikke afskrække dig fra at prøve lykken, selvom der kun måtte være en uge eller to til dit arrangement.

Vi ser frem til at høre fra dig!