Arbejdsmarkedet

Du finder på denne side foredragsholdere under emnet Arbejdsmarkedet. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved at udfylde formularen på denne side.

Se alle Arbejdsmarkedet   Eller ring direkte til os på +45 70 261 262


Få et gratis og uforpligtende tilbud allerede i morgen.

  • Vi ønsker et foredrag om

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige emne?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Omar Marzouk

Omar Marzouk

Altid skarpe, selvironiske og ikke mindst hel...

Simi Jan

Journalist I Korrespondent

Simi Jan har modtaget flere priser for sin jo...

Simon Steenholm

Foredragsholder I Life Coach

Simon Steenholm er ekspert i foredrag og work...

Arbejdsbegrebet er blevet mere og mere perplekst over de sidste år. Arbejdsmarkedet i dagens Danmark, er meget mere institutionaliseret end nogensinde før. Mobiliteten er øget på det danske arbejdsmarked og virksomheder har i dag meget nemmere ved at bruge udenlandsk arbejdskraft. Et foredrag om arbejdsmarkedet kan fortælle hvordan arbejdsmarkedet ser ud nu, men også give et bud på hvordan det vil se ud i fremtiden og hvordan vi tilpasser det bedst muligt til den næste generation. Book en af vores erfarne foredragsholdere, og lær om det danske arbejdsmarkeds udfordringer og muligheder. Lær hvordan det hele egentlig fungerer og hænger sammen, og bliv klogere på hvad der rører sig netop nu.
Vores foredragsholdere er klar med skarpe og motiverende oplæg og glæder sig til at give publikum en masse viden med hjem.

Klik på en foredragsholder for at læse mere om deres foredrag, sende en forespørgsel og få en pris på netop den type arrangement, som du ønsker.