Dyr

Du finder på denne side foredragsholdere under emnet Dyr. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved at udfylde formularen på denne side.

Se alle Dyr   Eller ring direkte til os på +45 70 261 262


Få et gratis og uforpligtende tilbud allerede i morgen.

  • Vi ønsker et foredrag om

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige emne?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Små, store, skøre eller sjove dyr. Vi har et bredt udsnit af foredragsholdere, der kan snakke og holde foredrag om alle mulige og umulige slags dyr. Det kan være vilde facts, I slet ikke kendte, eller fokus på et helt særligt emne, der måske har jeres interesse. Nogle af foredragsholderne kan faktisk også lave paralleller mellem dyreliv og menneskeliv eller erhvervsliv. Aldrig før havde du troet, at naturen kunne være så spændende eller fascinerende. Og det er netop hvad vores dygtige og passionerede foredragsholdere kan! De kan fortælle og forklare på så medrivende vis, at publikum ikke kan andet end at sidde interesserede og fængslede tilbage. Får man sat dyrenes liv i perspektiv af en god kommunikatør kan de fremstå absurde og endda underholdende. Om det er bakterier, mariehøns, heste, fisk, løver eller noget helt sjette, så har vi uden tvivl en ekspert på området, der ville elske at fortælle jer mere. Det kan også blot være dyr i al almindelighed. Med smil på læben, varme og masser af utrolige facts, loves et fantastisk foredragsarrangement i professionelt selskab, hvor publikum går derfra med en masse ny viden om, hvad der foregår i deres græsplæne, i skoven eller i Zoologisk Have.

Klik på en foredragsholder for at læse mere om deres foredrag, sende en forespørgsel og få en pris på netop den type arrangement, som du ønsker.