Europa

Du finder på denne side foredragsholdere under emnet Europa. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved at udfylde formularen på denne side.

Se alle Europa   Eller ring direkte til os på +45 70 261 262


Få et gratis og uforpligtende tilbud allerede i morgen.

  • Vi ønsker et foredrag om

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige emne?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Naser Khader

Politiker I Foredragsholder

Naser Khader er debattør, politiker, foredrag...

Thomas Uhrskov

Ski-ekspert og foredragsholder

I 2015 besluttede Thomas Urhskov at skrive en...

Hvad rør sig i Europa? Hvor bevæger vi os hen i forhold til politik? Kultur? Udvikling? Det ved alle vores foredragsholdere, der er eksperter i Europa. Nogle er korrespondenter, nogle meget berejste og andre bare med spirende begejstring for Europa som helhed eller enkelte lande. Nogle ansigter kender du som politikere eller måske journalister fra Nyhederne og Tv-Avisen, men alle har de gode kommunikative evner, så de virkelig kan vinkle emnerne interessant og fængende. Om det er Storbritanniens erhvervsliv, Skandinaviens opskrift på lykke eller verdensdelen som helhed, så har vi med garanti en foredragsholder, der kan snakke om netop det. Med stor erfaring og professionalitet, kan publikum forvente et både informerende og spændende foredrag, der uden tvivl vil give stof til eftertanke. Kom med uden for Danmarks grænser sammen med en foredragsholder, der agerer med både varme, charme og masser af viden. Det bliver en interessant rejse med masser af nye facts og betragtninger for jer, der – ligesom vores foredragsholdere – brænder for Europa. Hvis I ønsker foredraget i en særlig kontekst med f.eks. politik, EU eller lignende har vi også masser af foredragsholdere, der har specialiseret sig i netop det.

Klik på en foredragsholder for at læse mere om deres foredrag, sende en forespørgsel og få en pris på netop den type arrangement, som du ønsker.