Jantelov

Du finder på denne side foredragsholdere under emnet Jantelov. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved at udfylde formularen på denne side.

Se alle Jantelov   Eller ring direkte til os på +45 70 261 262


Få et gratis og uforpligtende tilbud allerede i morgen.

  • Vi ønsker et foredrag om

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige emne?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Vi snakker tit om den. Danmark er kendt for den. Men hvad går den ud på? Janteloven refererer til den usagte, lidt uofficielle regel om, at ingen skal tro, at de er mere værd end andre. Janteloven har faktisk rod i et fiktionsværk af Aksel Sandemose, den findes i adskillige af de nordiske lande og handler om ydmyghed. Men hvad betyder det for danskere, at vi har en jantelov? Hvordan er vi så i forhold til andre? Skal vi bryde den eller beholde den? Få et helt nyt blik på janteloven med vores dygtige foredragsholdere, der alle hver især har stærke meninger om, hvordan man skal opføre sig. Nogle er måske fortalere for, at vores jantelov skal bestå, og at det er en del af danskernes DNA. Andre foretrækker selvros og selvtillid i højere grad. Og helt andre igen mener måske, at der er tale om en balancegang. Uanset mening har alle vores foredragsholdere skarpe formulerede meninger, der helt klart kan skabe debat og få tankerne i gang hos publikum. Vores foredragsholdere er både dedikerede, dygtige og kan med garanti engagere samtlige publikummer til at tage stilling og kan ligeledes give et kærligt spark til enten ydmyghed eller selvros. Få et fantastisk foredrag om jantelov.

Klik på en foredragsholder for at læse mere om deres foredrag, sende en forespørgsel og få en pris på netop den type arrangement, som du ønsker.