Felix Smith

TV-vært I Konferencier

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Felix Smith

Felix Smith er en af Danmarks mest elskede TV-værter. I en årrække har han underholdt danske seere med sin afslappede og nærværende personlighed. Blandt andet i tv-programmet ”Danmark har Talent”, hvor han i makkerskab med Christopher Læssø med rolig hånd guider deltagerne sikkert igennem auditions og liveshows.

Fra Melodi Grand Prix til Go’ aften Danmark

Felix Smith ved om nogen, hvordan man underholder en bred publikumsskare. Han har nemlig optrådt i en lang række forskellige programmer og shows lige fra “Dansk Melodi Grand Prix” og “Knæk Cancer” til “Klipfiskerne”, “Go’ aften Danmark” og portrætprogrammet “Felix rykker ind”, hvor han kom helt tæt på bl.a. Medina og Helle Thorning Schmidt.

Og det er det, Felix Smith kan. Han kommer tæt på de folk, han omgås, og skaber et trygt og behageligt rum, der kan mærkes helt ud bag skærmen. Derfor er han også en af de mest populære og benyttede værter inden for Danmarks grænser. Med sin alsidighed og sit charmerende væsen er Felix Smith mand for at skabe et nærværende indslag i rollen som konferencier, vært, ordstyrer eller gæste-DJ til dit event.

Book Felix Smith allerede i dag

Ring til os og få en pris på Felix Smith, hvis du mangler en sympatisk og charmerende vært, konferencier eller ordstyrer. Du kan også benytte kontaktformularen i højre side, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262