Natasja Crone

TV-vært I Konferencier

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Natasja Crone

Natasja Crone er nok bedst kendt som TV-vært på TV2 Nyhederne og TV2 NEWS. Derudover har Natasja også været vært ved arrangementer som Knæk Cancer og De Olympiske Lege.

Unikt og muntert

Natasja Crone er en unik konferencier og vært, der gennem flere år har sørget for at holde trådene sammen både i forbindelse med nyheder og underholdningsprogrammer. Som nyhedsvært er hun mester i at fange og fastholde seernes opmærksomhed med professionelt overskud.

Med flere år som en af Danmarks helt store TV-personligheder, har Natasja virkelig brændt sig fast overfor hele landets fjernsynsseere. I Natasja sikres du en kendt og anerkendt vært, der med charme og smil kan gøre jeres aften fantastisk.

Natasja har erfaring med både den muntre underholdning, de seriøse nyheder og alt derimellem. Hvis I står over for et arrangement, hvor I mangler en alsidig, garvet vært, der kan præsentere indslag og skabe den røde tråd, så er Natasja Crone det oplagte valg. Natasja optræder også gerne på engelsk og fransk.

Book Natasja Crone allerede i dag

Book Natasja Crone som vært eller konferencier ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Hun kan også engageres på engelsk eller fransk.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262