Nikolaj Stokholm

Nikolaj Stokholm er en ambitiøs, småtosset komiker, der fremadstormer på den danske comedyscene. Han har sin helt egen små-neurotiske stil, hvor han drager publikum ind i sit skæve univers.

Nikolaj Stokholm lever i sin egen naive verden, som han i den grad også bruger på scenen. Almindelige hverdagssituationer bliver drejet oppe i hans krøllede hoved og kommer ud som virkelig sjove jokes. Han er hurtig til at opsnappe en situation og gøre den virkelig sjov. Dette gør også at Nikolaj kommer ud over scenekanten og ikke to shows ligner hinanden. Alt dette kombineret med sikker levering og en masse mimik, sikrer en virkelig sjov oplevelse i den unge mands selskab.

Nikolaj Stokholm, der især er kendt som Øland i successerien ”Sjit Happens” på Tv2Zulu udkommer med sit allerførste one-man show. I efteråret 2017 turnerer han med ”Mit liv som Nikolaj Stokholm”, hvor han kommer ind på hvordan det er at være komiker. Forud for det har Nikolaj også haft værtsrollen adskillige gange. Bl.a. til ”Reumertprisen” i 2016, til ”Zulu Comedy Preview Show” under Zulu Comedy Festival i 2016 og ”Ultras Store Kageshow” på DR Ultra.

Ivrige comedyseere kan måske endda huske Nikolaj tilbage i 2009, hvor han deltog i ”Comedy Fight Club” på Tv2 Zulu samt fra 2012 til 2015, hvor han været fast optrædende ved ”Comedy Aid” på Tv2Zulu.

Send en forespørgsel på Nikolaj Stokholm i formularen til højre.


Tuesday, January 29th, 2019. Filed under: Stand-up show