Ove Dahl

Københavns Politis drabschef

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Ove Dahl

Ove Dahl er den særdeles rutinerede drabschef, som du kender fra TV, hvor han toner frem på skærmen, når der skal redegøres for en forbrydelse, som har offentlighedens bevågenhed. Med empati og vanlig veltalenhed lykkes det altid Ove Dahl at fortælle sidste nyt fra efterforskningen med respekt for alle involverede parter.

Drabschef Ove Dahl, Københavns Politi

”Så stiller vi om til drabschef Ove Dahl, Københavns Politi…” – en sætning, du sikkert har hørt på en af vore landsdækkende kanaler. Ove Dahl er nemlig et menneske og en politimand, som har været med til at opklare nogle af de mest spektakulære sager i Danmark.

Men hvordan er privatpersonen Ove Dahl? Og hvordan er det at være gift med en mand, hvis liv er præget af en evig stillingtagen til menneskets afgrundsdybe ondskab? Hvordan kan du – som politimand – holde til at skulle opklare den ene grusomme forbrydelse efter den anden? Disse spørgsmål og andre tager Ove Dahl under kærlig behandling i sit foredrag, hvor han med foredraget “Drabschefen – nye sager” levende og naturligt fortæller om sit arbejde på Københavns Politigård.

Book Ove Dahl allerede i dag

Har du lyst til en spændende og hårrejsende aften i selskab med hele Danmarks drabschef, benyt da kontaktformularen til højre på siden, eller ring til os for at booke Ove Dahl til et foredrag.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Ove Dahl

Om foredraget:

Kom med bag facaden på bestselleren fra 2012 ”Drabschefen – nye sager”, som dette foredrag er baseret på. Bogen blev revet væk fra hylderen og omhandlede Ove Dahls skildring af efterforskningsarbejdet ved de mest opsigtsvækkende mord, han har stået i spidsen for at opklare. Ove Dahl beskriver en række sager, der har domineret i medierne, og hvis råhed og brutalitet har gjort et stærkt indtryk på den garvede efterforskningsleder. Bl.a. fortæller Ove Dahl i bogen om opklaringen af drabet på en norsk stewardesse på SAS-hotellet i København, om hue-mordet, hvor en ung mand bliver slået ihjel på Strøget, fordi han ikke ville af med sin hue og om Amagermand-sagen, hvor en 45-årig familiefar blev sigtet og dømt for 7 voldtægter og 2 mord.

I Danmark bliver der hvert år i gennemsnit begået 60 drab, og 10 – 12 af dem bliver begået i tidligere Københavnske drabschef, Ove Dahls område. Med udgangspunkt i bogen “Drabschefen” skildrer Ove Dahl i foredraget sit liv og arbejde.

Ove Dahl gik på pension i sommeren 2011 efter 40 år i politikorpset, heraf de sidste 8 år som drabschef i Københavns Politi.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Ove Dahl

Ove taler også om

Foredragsholdere i samme kategori som Ove Dahl