Biler

Du finder på denne side foredragsholdere under emnet Biler. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved at udfylde formularen på denne side.

Se alle Biler   Eller ring direkte til os på +45 70 261 262


Få et gratis og uforpligtende tilbud allerede i morgen.

  • Vi ønsker et foredrag om

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige emne?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Med foden plantet solidt på speederen og motoren spindende på sit højeste, kan du forvente et foredrag med fuld fart på. I selskab med bilentusiaster, racerkørere og motoreksperter som foredragsholdere er publikum i rigtig gode hænder, når I skal høre noget om biler. Det bliver en hæsblæsende omgang og publikum vil ikke være i tvivl om, at disse foredragsholdere har benzin i blodet og brænder for deres branche. Der bliver både tid til bilnørderi af bedst skuffe, men også beretninger og fortællinger om de store oplevelser, som foredragsholderne har haft med de motordrevne maskiner. Hvordan er vores forhold til biler? Hvad er det, der tiltrækker? Hvad gør det ved én, når man sidder bag rettet med de store vidder foran sig? Hør om både livet med bil og billivet i al almindelig i et foredrag, der berører alt det bedste samt alle udfordringerne ved biler. Om du er vild med Le Mans, om du selv lige har købt et pragteksemplar af en bil eller bare har en utømmelig interesse for samme, så er det oplagt med et foredrag om biler. Vores foredragsholdere har alle masser af erfaring og en brændende tørst for at dele passionen med sit publikum – og dét mærkes! Oplev et medrivende foredrag, der får hele publikum i højeste gear.

Klik på en foredragsholder for at læse mere om deres foredrag, sende en forespørgsel og få en pris på netop den type arrangement, som du ønsker.