Christian Grau

Livsstilsekspert og motorredaktør

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Christian Grau

Christian Grau er en stilfuld herre, der har styr på, hvordan folk lever og indretter sig. Han har gjort sig særligt godt som ekspert på programmet “Kender du typen”, hvor han har konkurreret med den lige så erfarne livsstilsekspert Anne Glad. Ud over at have fungeret som konkurrent og ekspert på TV er Christian Grau også livsstilsekspert og motorredaktør på det anerkendte og populære mandemagasin Euroman. Grau er blevet et kendt, dansk ansigt, der har en særlig passion for mennesker og motorer.

Hvad siger vores levestil om os?

Christian Grau har bevist på TV, at han sætter fingeren på pulsen gang efter gang og formår – på normalt dansk – at formulere nogle genkendelige sætninger om, hvordan danskernes identitet er og, hvordan vi som folkefærd helt generelt godt kan lide at bo, leve, spise og motionere.

I selskab med Christian Grau vil man nærmest garanteret nikke genkendende til mange af de pointer, han langer over disken, og det foregår i et morsomt og forståeligt sprog. Christian Grau adskiller sig fra mange andre livsstilseksperter særligt på grund af sin interesse for biler og mennesker. Vores køb af biler siger meget om os, men hvad siger det egentligt om os? Det – og meget andet – kan Christian give svar på i et underholdende format.

Book Christian Grau allerede i dag

Book Christian Grau allerede i dag og få et smil på læben, der i virkeligheden er en konsekvens af, hvordan vi danskere lever og agerer. Få en pris på og book Christian Grau via vores formular i højre side eller ved at ringe ind til os.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Christian Grau

Om foredraget:

Biler har alle dage optaget og fascineret mænd. Hvad siger mænd om biler – og i særdeleshed hvad kan en bil sige om en mand? Se, hvad din bil siger om dig, når Christian Grau gennemgår signalværdien på samtlige gængse bilmærker. Og rul med, når Grau tager kørehandskerne på for at hylde de bedste biler, de værste medtrafikanter og andre fænomener fra bilernes verden. Vidste du for eksempel, at Ford er sovs og kartofler, mens alt, hvad der er modent pynter på en BMW?

Sidst men ikke mindst, får deltagerne mulighed for at dykke ned i deres eget – og naboens – bilmærke og få sandheden om, hvad f.eks. en sølvgrå Peugeot 407 SW, i carporten, egentlig siger om manden i huset. Et underholdende og skarpt foredrag – også for dem der plejer at ”køre” i passagersædet.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Christian Grau

Om foredraget:

Underholdende foredrag om dig og de andre danskere. Hvad er det for nogle værdier, der driver os som mennesker og forbrugere. Hvordan kan man afkode dem ved at kigge på folks bolig, deres forbrug og i deres klædeskab? Hør hvordan Christian Grau griber opgaven an i de populære programmer og få humoristisk indblik i en verden fuld af signaler og paradokser. Mon ikke du kan genkende dig selv, din nabo eller veninde?

Kan også udformes som et mere generelt foredrag, hvor Grau tager pulsen på tidsånden og giver sit bud på, hvorfor vi er her, og hvor vi er på vej hen. Evt. tilpasset specifikke brancher og virksomheder. Varighed 30-60 minutter efter aftale.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Christian Grau

Foredragsholdere i samme kategori som Christian Grau