Forkæl dig selv

Du finder på denne side foredragsholdere under emnet Forkæl dig selv. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved at udfylde formularen på denne side.

Se alle Forkæl dig selv   Eller ring direkte til os på +45 70 261 262


Få et gratis og uforpligtende tilbud allerede i morgen.

  • Vi ønsker et foredrag om

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige emne?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Joan Ørting

Hele Danmarks sexolog

Joan Ørting er hele Danmarks sexolog og parte...

Line Østergaard

Skuespiller I Forfatter I Underviser

Line Østergaard er skuespiller, forfatter og...

Med hårde, lange arbejdsdage og en af og til rutinepræget hverdag, kan man godt have brug for lidt afveksling. Et afbræk. Lidt ny inspiration. Mere gå-på-mod. Og det kan foredrag. Særligt foredrag af kategorien Forkæl Dig Selv, for så er det publikum, der er i centrum, og det bliver et arrangement kun for dem. Vi har en masse dygtige foredragsholdere, der ved, hvad der skal til for at publikum føler netop sådan. De skal være afslappede, tilpas og at der bliver taget sig godt af dem. Det gør vores foredragsholdere til punkt og prikke. Der skal snakkes en masse om, hvordan man husker sig selv, tager godt af sig selv og er god mod sin krop og sit sind. Om det er mentalt, fysisk eller følelsesmæssigt, så skal man altid huske at have sig selv med og gøre noget godt bare for én selv. Også selvom det måske ikke giver mening for andre. Disse foredrag er en kærlig reminder, der med humor, varme og charme går lige til sagens kerne og får publikum i centrum af deres eget liv. Tilhørere kan gå derfra klogere på sig selv og på andre og med helt fornyet livsmod. Er du klar til at blive forkælet?

Klik på en foredragsholder for at læse mere om deres foredrag, sende en forespørgsel og få en pris på netop den type arrangement, som du ønsker.