Dennis Knudsen

Stjerne-stylisten over dem alle

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Dennis Knudsen

Dennis Knudsen har stjernestatus blandt frisører i Danmark – blandt andet på grund af eget brand og dertilhørende linje af produkter. Den mørkhårede, velstylede mand har været med til at styre slagets gang inden for hvad, der gør sig gældende inden for hårmode. Den veltrimmede og solbrune kosmetikambassadør har også præsteret uden for frisørsalonen og har gennemført ikke mindre end 4 Iron Man.

Er det det ydre, der tæller?

Den danske frisør har gjort sig som stjerne-stylist og frisør og har blandt andet stylet personligheder som Nicole Kidman, Ghita Nørby og Penelope Cruz. Bag den stærke og succesrige facade gemmer der sig dog en skyggeside præget af alkoholisme, misbrug og hårde vilkår. Forhold, som også har gjort Knudsen til en særdeles arbejdsom erhvervsdrivende.

Dennis Knudsen har siden, han blev udlært i 1980’erne, opnået anerkendt stylist-status og er fortsat med til at diktere, hvad der er “in” og “yt”. Manden, der i mange år har været med til at få andre til at se så godt ud som muligt, har selv slidt med store problemer, som har resulteret i en selvbiografi om dette.

Book Dennis Knudsen allerede i dag

Ring ind eller tag kontakt via formularen til højre og få en pris Dennis Knudsen allerede i dag og få mere at vide om hans baggrund som stylist, familiefar og mange andre afprøvede roller. Book Dennis Knudsen til foredrag om kosmetik og karriere.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Dennis Knudsen

Om foredraget:

Dennis Knudsen har som frisør, stylist og make-up artist, gennem de sidste 25 år arbejdet med de fleste danske celebrities og flere gange i udlandet med masser af internationale stjerner. Det har dog ikke gjort at han har mistet jordforbindelsen og Dennis Knudsen holder stadig fast i de danske rødder.

Publikum vil undervejs deltage aktivt i showet som modeller, og Dennis vil demonstrere hvordan man på en enkel og ligetil måde og med få remedier kan få et flot hverdags look eller et forrygende fest look. Du vil undervejs trække på smilebåndet, få lyst til at skifte indholdet i din toilettaske ud, blive inspireret og måske blive lidt klogere.

Dagen eller aftenen kan skræddersys individuelt til den enkelte virksomhed, alt efter virksomhedens størrelse og behov. Efter showet har deltagerne mulighed for at stille spørgsmål, og hvis det ønskes kan der være salg af Dennis Knudsen Hair Care produkter samt kosmetikserien INK by Dennis Knudsen.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Dennis Knudsen

Foredragsholdere i samme kategori som Dennis Knudsen