Finans

Du finder på denne side foredragsholdere under emnet Finans. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved at udfylde formularen på denne side.

Se alle Finans   Eller ring direkte til os på +45 70 261 262


Få et gratis og uforpligtende tilbud allerede i morgen.

  • Vi ønsker et foredrag om

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige emne?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Hvad end der er tale om en mindre virksomhed eller et stort firma, så skal økonomien være i orden. Men den danske økonomi overordnet og generelt har også en fortid. Hvordan er vi nået til, at den er lige her lige nu? Med professionelle økonomer eller andre personligheder inden for branchen er publikum i det helt rette og trygge selskab til jeres foredragsaften. Med professionalitet og erfaring fører vores dygtige økonomiske foredragsholdere dem gennem er arrangement fuld af nye indblik samt råd og inspiration. Emnet kan være privat økonomi, hvor der bliver zoomet helt ind på den enkelte person eller virksomhed – et foredrag fyldt med nye vinkler. Emnet kan også være økonomi på et globalt plan: hvor bevæger den danske økonomi sig hen og hvordan har den udviklet sig indtil nu? Hvad med den europæiske økonomi? Eller verdensøkonomien? Der er flere muligheder, når penge og finanser skal diskuteres, og den rette foredragsholder findes helt klart lige meget hvad jeres ønsker måtte være. Vores foredragsholdere har ikke kun en masse på hjerte og en hel del at bidrage med, de tager også humor med ind i deres foredrag, så det bliver et arrangement med masser af engagement og dedikation til økonomi. Publikum kan godt se frem til en både faglig spændende og underholdende dag.

Klik på en foredragsholder for at læse mere om deres foredrag, sende en forespørgsel og få en pris på netop den type arrangement, som du ønsker.