Kasper Gross

Kasper Gross. Hvem er nu det? Navnet siger dig formentlig ikke noget – men det kommer det til. Han har nemlig medvirket i adskillige danske comedy-programmer, og du kender ham højst sandsynligt fra Tv2-satireserien ”Grand Danois” fra 2016 og fra Zulu Comedy Galla 2014, hvor han var nomineret til den prestigefyldte Talentpris.

Kasper har desuden opnået stort popularitet for sine shows. Bl.a. medvirkede han i 2015 både i Frank Hvams ”NYT”-tour og ”Et stand-up show” ved Zulu Comedy Festival ligesom han var opvarmer for Tobias Dybvads one-man show ”Er det ikke dig fra Dybvad?”.

Kasper høstede desuden enorme roser for sin 2014-turné med Brian Lykke og Thomas Warberg, hvor de optrådte med ”Comedy Nite” på flere af landets scener. Succesen gentog sig året efter, men denne gang i selskab med Den Lalleglade Brigade og Brian Lykke.

Kasper Gross er en stand-up komiker, der med et unikt fortællertalent, stort nærvær og sproglig præcision fører publikum igennem et af de mest latterfyldte stand-up-shows på den danske scene. Han optræder mere end 200 gange årligt, hvilket mærkes allerede fra det sekund, han griber mikrofonen. Hans enorme overskud og jyske ro har en afsmittende effekt på ethvert publikum, der ikke kan andet end at nyde hans selskab og overgive sig til hans latterkrampende morsomme show.

Send en forespørgsel på Kasper Gross i formularen til højre.


Monday, January 21st, 2019. Filed under: Stand-up show