Jill Byrnit

Psykolog I Foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Jill Byrnit

Jill Byrnit er evolutionspsykolog og ekspert i adfærdspsykologi og komparativ psykologi.

Fra gorillaer til komparativ psykologi

Jill har siden 1999 arbejdet med sammenlignende studier af hvordan mennesket ligner og adskiller sig fra andre dyr. Jill har boet og arbejdet i Californien og North Carolina, hvor hun har forsket i temperament, personlighed og impulskontrol.

Jill har været ansat som forsker og vicestudieleder på Syddansk Universitet, og har været ekstern lektor på Københavns Universitet samt Århus Universitet, og har desuden foretaget langvarige sociale studier af gorillaerne i Givskud Zoo og chimpanserne i Odense Zoo.

Jill er forfatter og medforfatter til en række internationale videnskabelige publikationer og diverse fagbøger om mennesket som art, komparativ psykologi samt stress.
Jill optræder jævnligt i medierne med adfærdspsykologiske emner og er fast klummeskribent på Berlingske. Jill er desuden en hyppigt brugt foredragsholder indenfor emner som flokadfærd, personlighedstyper, stress, pardannelse og familieformer.

Book Jill Byrnit allerede i dag

Book Jill Byrnit til et foredrag om bl.a. flokadfærd, familieformer, stress og personlighedstyper. Ring til os for at få en pris på et foredrag med Jill Byrnit eller benyt kontaktformularen til højre.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Jill Byrnit

Om foredraget:

Hvordan passer vi ind i grupper?
Få ting er så interessante for folk som at studere vores individuelle forskelle. Hvorfor bliver nogle med den største selvfølge festens midtpunkt, mens andre dårligt kan sige deres navn højt uden at rødme? Og hvordan spiller forskellige personlighedstyper sammen i grupper? Hvad skal man tage højde for, når man skal sammensætte en dynamisk og harmonisk arbejdsgruppe? Med udgangspunkt i evolutionspsykologien og moderne personlighedspsykologi  vil vi i dette foredrag se nærmere på, hvad personlighed og flokadfærd er for nogle størrelser og hvordan de spiller sammen på job og i privatlivet.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Jill Byrnit

Om foredraget:

Inden for de sidste 10 år er der sket en eksplosion i forekomsten af selvrapporteret stress i den danske befolkning, og antallet af sygemeldinger med stress som årsag har store konsekvenser for såvel den enkelte som for arbejdspladsen. Hvad er årsagen til alle disse stress-meldinger og hvad kan der gøres for at forebygge og imødegå denne udvikling? Vi vil i dette foredrag se nærmere på postmodernitetens udfordringer og menneskets psykiske programmer og diskutere, hvordan den menneskelige natur udfordres af det moderne arbejdsliv.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Jill Byrnit

Om foredraget:

Moderne parforhold og stenalderens udfordringer.
Inden for de sidste 50 år er der de fleste steder på kloden sket store forandringer i vores familieformer. Kernefamilien er blevet suppleret af en lang række andre typer familiekonstellationer med seriemonogami, åbne forhold og single-husstande som blot nogle af formerne. Mange møder hinanden via dating-apps og vi er økonomisk uafhængige af hinanden og kan vælge hinanden ud fra lige præcis de kriterier, vi måtte ønske. Alligevel viser det sig, at vi er forbavsende konservative, når det drejer sig om, hvilke partnere vi er interesseret i og hvilke drømme og forhåbninger vi har til hinanden i et parforhold. I dette foredrag ser vi nærmere på, hvilke udfordringer mænd og kvinder har stået overfor i vores evolutionære fortid og hvordan dette kommer til udtryk i vores moderne partnervalg.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Jill Byrnit

Foredragsholdere i samme kategori som Jill Byrnit