Jens Arentzen

Fantastisk entertainer og foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Jens Arentzen

Med sit folkelige gennembrud som rigmandssønnen Ulrik i DR’s successerie Matador slog Jens Arentzen sit navn som skuespiller fast. Men det er Jens Arentzens unikke evne til at formidle og ikke mindst fortælle, der for alvor har gjort Jens Arentzen til en af de mest benyttede foredragsholdere i Danmark.

Gør dig selv bedre

Med sine personlige, provokerende og rørende foredrag, der blandt andet tager udgangspunkt i Jens Arentzens egen skæve opvækst, kan du være sikker på at komme til at stifte bekendtskab med en absolut fantastisk entertainer og foredragsholder. Hans foredrag handler om empati, nærvær og om at opøve en evne til at lykkes.

Jens Arentzen har stor erfaring med skuespillet og dets virkemidler, hvilket heller ikke fornægter sig, når Jens Arentzen viser jer, hvordan I med simple kropslige manøvrer kan påvirke både jer selv, jeres kollegaer og jeres medmennesker til at indgå i sundere og mere givende relationer.

Book Jens Arentzen allerede i dag

Benyt kontaktformularen til højre på siden, hvis du gerne vil booke en særdeles oplagt Jens Arentzen som foredragsholder. Du kan også ringe til os og få en pris på Jens Arentzen.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Jens Arentzen