Kristina "Mulle" Kristiansen

Håndboldspiller

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Kristina "Mulle" Kristiansen

Kristina “Mulle” Kristiansen er blot 28 år gammel, men har i mange år været en fast bestanddel af det etablerede håndboldmiljø i Danmark. Med et gudsbenådet talent og en fantastisk viljestyrke går hun gang på gang forrest, når slaget på banen skal vindes.

Hellere lille og vågen…

Som spiller på det danske landshold har Kristina deltaget i flere VM- og EM-slutrunder, hvor hun med sit karakteristiske lyse hår, de mange tatoveringer og et fodskifte, der får alverdens stjerner til at stå stille, altid er garant for en sublim oplevelse.

Der er fart på. Og det samme er der på Kristinas foredrag, som netop hedder “For fuld fart”. Her fortæller hun om sin sport, de mange forskellige oplevelser, og om hvordan det er at bruge al sin tid på håndbold. Forkærligheden for den runde bold er total. Og Kristina “Mulle” Kristiansen er i det hele taget et engageret menneske. Hun er altid god for en autograf, et billede til Instagram eller bare et par ord om håndbold, når fansene kalder.

Book Kristina Mulle Kristiansen allerede i dag

Du kan ringe til os og få en pris på et foredrag med Kristina “Mulle” Kristiansen. Så er du sikker på at få en spændende oplevelse i selskab med en inspirerende kvinde og håndboldspiller. Du kan også benytte kontaktformularen til højre på siden.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Kristina "Mulle" Kristiansen