Michael Meyerheim

Unik gennemslagskraft

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Michael Meyerheim

Dansk TV’s grand old man Michael Meyerheim har i 25 år været et fast ansigt på TV 2’s sendeflade, hvor han med empati og indlevelsesevne har været vært på en lang række af forskellige programmer. Om han er vært på Go’ morgen Danmark eller giver den gas som i et talkshow, kan du altid forvente, at det sker med lige dele humor og alvor.

En palet af talenter

Michael Meyerheims talent fornægter sig ikke, og han har gennem et langt liv som journalist formået både at tilegne sig viden om både menneskelige, politiske og økonomiske forhold. Således startede han karrieren på Frederiksborg Amts Avis og var i en årrække tilknyttet Politiken, hvor han blandt andet fungerede som USA-korrespondent.

Hvis du leder efter en foredragsholder eller konferencier, som besidder en unik gennemslagskraft og på samme tid nyder en stor folkelig opbakning, er Michael Meyerheim et overordentligt godt bud. Hør historierne fra en mand, der var med til at starte TV 2, og som igen og igen har formået at forny sig til glæde for en evigt voksende skare af fans.

Book Michael Meyerheim allerede i dag

Hvis du er interesseret i at booke Michael Meyerheim som foredragsholder, benyt da kontaktformularen til højre på siden. Du kan også ringe til os og få en pris på Michael Meyerheim.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Michael Meyerheim