Jesper Steinmetz

Karismatisk udlandskorrespondent

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Jesper Steinmetz

Jesper Steinmetz er en af landets mest brugte tv-værter, og han har i mange år lukket og slukket TV2 Nyhederne med sin behagelige måde at levere vigtige nyheder til danskerne på. Siden 2010 har han rapporteret om vigtige begivenheder direkte fra USA, og nu deler han sine oplevelser med danskerne i to forskellige foredrag.

Skiftet fra reporter til journalist til TV-vært

Jesper Steinmetz har et farvestrålende CV. Han har blandt andet arbejdet som politisk reporter på Jyllands-Posten, journalist på TV AVISEN og som tv-vært på TV2 Nyhederne. Hans foredrag handler blandt andet om, hvad de forskellige jobskifte har betydet for ham privat og karrieremæssigt. Et indblik, som kun han kan give.

Hans foredrag er præget af seriøsitet og hårdt arbejde leveret på en underholdende måde. Jesper Steinmetz’ karismatiske personlighed og gode humor fanger publikums opmærksomhed allerede i dét øjeblik, de træder ind af døren. Jesper er vant til at formidle vigtige emner, hvilket man ikke er i tvivl om, så snart han stiller sig op på scenen. På en letforståelig måde giver han et indblik i kulisserne bag en af landets største tv-stationer og sit udfordrende job som udlandskorrespondent i foredragene ”Come on America – bag kulisserne hos korrespondenten” og ”Sådan bliver Nyhederne til”.

Book Jesper Steinmetz med det samme

Jesper Steinmetz kan bookes som foredragsholder, konferencier eller ordstyrer. Få en pris på Jesper Steinmetz ved enten at ringe ind eller benytte formularen til højre.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Jesper Steinmetz

Om foredraget:

Jesper Steinmetz fortæller om livet som korrespondent i USA og viser eksempler på, hvad der foregår bag kulisserne, når kameraet er slukket. Jesper Steinmetz rejser USA tyndt for at rapportere om amerikanernes liv, og i dette foredrag kan du tage med Steinmetz i Det Hvide Hus, til Oscar-uddeling, til den orkan-smadrede by, til huset med den fattige familie, der huser en morder, til Chile og redningen af 33 indespærrede minearbejdere, til Michael Jackson-retssagen og til valgmøde med præsidentkandidaterne.

Hør korrespondentens vurdering af, hvorfor USA er i krise – og hvad der er sket med landet i de år, Barack Obama har været præsident.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Jesper Steinmetz

Om foredraget:

Jesper Steinmetz beskriver en arbejdsdag bag kulisserne på en nyhedsstation – set med studieværtens øjne. Det hele krydres med eksempler fra TV – også når det går galt.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Jesper Steinmetz

Foredragsholdere i samme kategori som Jesper Steinmetz