Camilla Kjems

Redaktør I Forfatter I Foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Camilla Kjems

Camilla Kjems er frontfigur for hele Danmarks kvindeblad FEMINA. Som ansvarshavende chefredaktør for ugemagasinet stiller hun hver uge skarpt på kvindeliv og kvindesind i sine ærlige og rørende ledere.

Med sin baggrund som retoriker og livserfaring, der har bragt hende både op- og nedture, har hun i sin nye bog ”Du skal turde elske først” fra 2018 nedfældet råd og sparring til, hvordan kvinder kan vende sårbarhed til styrke.

Kvinde med stort K

Camilla Kjems er ikke bange for at udfordre normer og tabuer. Og derfor fortæller hun åbent om sit liv, der i lange perioder har været præget af angst og depression. Men det har også været præget af glæde og lykke. Camilla Kjems er optaget af alle kvindelivets mange facetter.

I sit foredrag tager hun sit publikum med ind i kvindesindets mange afkroge, hvor der for mange er brug for et lys til at kunne finde tilbage på sporet. Og hendes mål er netop at sende det givende lysglimt ind bag det mørke kvindesind, så tabuer brydes – og følelsen af at stå alene elimineres.

Book Camilla Kjems allerede i dag

Book et foredrag med Camilla Kjems, hvis du ønsker at blive klogere på kvindesindets mange afkroge. Eller kom ind bag lederen med Camilla Kjems podcast til intranet eller hjemmeside, hvor hun dykker ned under overfladen på kvinden eller manden bag virksomheden og dens værdier.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Camilla Kjems

Om foredraget:

Kan det være en styrke at være sårbar? Som menneske? Som chef?

Spørger du Camilla Kjems, chefredaktør og leder gennem 16 år, er svaret et rungende ja.

Når du tør vise din sårbarhed, står du stærkere som menneske og som leder. Sårbare og autentiske mennesker er dem, vi følger – dem, vi føler os tiltrukket af – dem, der fascinerer med deres personlighed, mod og styrke. Det er mennesker, der vækker tillid og giver deres medarbejdere plads til at være hele mennesker – og dermed mere kreative og i sidste ende også mere robuste. For når man kender sin sårbarhed, kan man lede sig selv.

Camilla Kjems, f. 1974, er retoriker, ansvarshavende chefredaktør for Femina, Psykologi, Q og Vi unge samt forfatter til bogen «Du skal turde elske først», der udkom i 2018.

Størstedelen af sit liv har hun levet med depression og angst og samtidig gjort karriere og fået tre børn.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Camilla Kjems

Om foredraget:

Det forunderlige, der sker når du ser din sårbarhed, angst og ensomhed i øjnene.

Hvordan lever og nyder en kvinde sit liv i en tid, hvor stress og angst sender historisk mange til tælling? Hvordan finder du modet til at være den, du er? Til at elske uden forbehold? Til at give dig hen til nydelsen uden skam? De spørgsmål stiller Camilla Kjems, succesrig chefredaktør og mor til tre – og gennem 20 år depressions- og angstramt – psykologer, præster, terapeuter og en hjerneforsker i sin nye bog. Deres svar og Camillas egen mentale pilgrimsrejse viser en ny, opløftende og modig vej, hvor psykisk sårbarhed vendes til den største styrke.

Camilla Kjems. F. 1974, er retoriker og har siden 2011 været chefredaktør for Femina, hvor hun er kendt for sine ærlige og hudflettende ledere om kvindeliv og kvindesind.

Hun udgav i 2018 sin første bog, «Du skal turde elske først».

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Camilla Kjems

Om foredraget:

Mennesker følger mennesker – ikke strategier! Men hvem er mennesket, der står i spidsen for jeres virksomhed? Hvad er vigtigt for ham/hende? Hvad har været hans/hendes største udfordring i livet – og største sejr? Og hvad har han/hun lært i sit liv?  Få en podcast til jeres intranet og hjemmeside, hvor Camilla Kjems kommer ind bag overfladen på jeres leder – så jeres medarbejdere og kunder kender manden/kvinden i front, og værdierne der følger med.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Camilla Kjems

Foredragsholdere i samme kategori som Camilla Kjems