Danmarks fremtid

Du finder på denne side foredragsholdere under emnet Danmarks fremtid. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved at udfylde formularen på denne side.

Se alle Danmarks fremtid   Eller ring direkte til os på +45 70 261 262


Få et gratis og uforpligtende tilbud allerede i morgen.

  • Vi ønsker et foredrag om

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige emne?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Clement Kjersgaard

Prisvindende skribent, foredragsholder og vært

De fleste danskere kender “Clement” fra “Vi s...

Hans Engell

Politisk ekspert med erfaring

Hans Engell er en farverig personlighed, der...

Jakob Illeborg

Velforberedt og velresearchet

Jakob Illeborg har i mange år været DR-korres...

Peter Tanev

Professionel vejrkonge

Peter Tanev er Danmarks ukronede vejr-konge....

Hvad kan fremtiden byde på? Politisk? Kulturelt? I forhold til erhverv? Miljø? Hvad er Danmarks rolle i verden? Alle disse spørgsmål kan du og publikum blive meget klogere på, når I får besøg af en foredragsholder med netop denne ekspertise. De har alle relevant uddannelse eller baggrund, så de kan give jer et kompetent og kvalificeret bud på, hvor Danmark er på vej hen. Det er svært at spå om fremtiden, men masser af landets skarpeste hoveder og mest erfarne kommunikatører har gode bud, som uden tvivl vil interessere jer. Vores foredragsholdere kan give inspiration, nye inputs og indblik i deres tanker – og det bliver en spændende færd. I foredrag om Danmarks fremtid kan man både forvente idéer om, hvordan de kommende år vil se ud, men i ligeså høj grad hvordan fremtiden kan påvirkes. Du kan få smugkig på fremtiden, dens konsekvenser, dens muligheder og alt derimellem. Publikum kan se frem til en spændende aften, hvor der både vil være tid til smil, forundring og ikke mindst masser af interessante pointer. Få lidt at tænke over med et arrangement i fantastisk selskab. Foredragsholderne er i hvert fald klar til at gøre deres allerbedste for at give jer en spændende og medrivende oplevelse, der gør jeg meget klogere på Danmarks fremtid.

Klik på en foredragsholder for at læse mere om deres foredrag, sende en forespørgsel og få en pris på netop den type arrangement, som du ønsker.