Forbruger

Du finder på denne side foredragsholdere under emnet Forbruger. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved at udfylde formularen på denne side.

Se alle Forbruger   Eller ring direkte til os på +45 70 261 262


Få et gratis og uforpligtende tilbud allerede i morgen.

  • Vi ønsker et foredrag om

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige emne?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Christine Feldthaus

Foredragsholder

Christine Feldthaus er kendt fra DR1-programm...

Thomas Bigum

Ekspert i sociale medier

Thomas Bigum er en tidens mest trendy foredra...

Uffe Holm

Komiker og foredragsholder

Uffe Holm har sat danskernes lattermuskler på...

Hvordan handler kunderne i jeres virksomhed? Hvad tænker de? Kom ind i hovedet på jeres kunder med foredrag om oplevelsen som forbruger. Vi har en masse dygtige foredragsholdere med baggrund som enten Mystery Shoppers, livsstilseksperter fra f.eks. ”Kender du typen?” eller blot personligheder med daglig kontakt til danskerne. Og de er klar til at dele ud af deres erfaringer, råd og observationer, så I som firma aktivt kan prøve at ramme kunderne bedre. Udover en stor viden om forskellige kundegrupper, er I også sikret en foredragsholder, der ejer både professionalitet og humor. Med et smil på læben og skarpe betragtninger får I uden tvivl en masse gode råd og tips – samtidig med at det er underholdende. Når det gælder jeres kundestrategier skal det selvfølgelig være de kvikkeste af de kvikkeste, dem med masser af erfaring som ved, hvad der rører sig. Og det gælder for samtlige af vores foredragsholdere, der er eksperter i forbrugeradfærd. Det bliver et inspirerende arrangement, hvor I også kan få konkrete værktøjer og idéer. Det bliver ikke kun et spændende foredrag, men en udviklingsmulighed, der kan give nyt gå-på-mod for samtlige tilhørere. Med et foredrag om forbrugere får I hemmeligt indblik i kundernes liv og bedre forudsætning for at forstå dem.

Klik på en foredragsholder for at læse mere om deres foredrag, sende en forespørgsel og få en pris på netop den type arrangement, som du ønsker.