Uffe Holm


Uffe Holm ER Danmarks ukronede drengerøv nr. 1 – altid hurtig på aftrækkeren og knivskarp i replikken.

Gennem sin 12-årige karriere har Uffe bevist, at han er en af de største danske komikere. Med sin perfekte timing og selvsikre levering af jokes formår Uffe at få liv i selv det sløveste publikum. Tonen er ofte hård og emnerne, som berøres, går lige på grænsen til det forbudte. Men med sin store charme og udstråling kan ”Champen” komme af sted med hvad som helst.

På scenen er Uffe en ustyrlig fyr, der med sin utrolige energi får hele salen til at vibrere. Uffe har altid nogle hæsblæsende og originale ting i baglommen, som bare venter på at blive fyret af. Det foretrukne emne, som ofte kommer på tale, er kontrasten mellem mænd og kvinder.

Med sit højhastighedsshow og skarpe bemærkninger er Uffe den ideelle mand at hyre, hvad angår fester på gymnasier, handelsskoler, firmaer og andre steder.

Siden stand-up debuten har Uffe været vidt omkring i mediebranchen – radio som tv – samt berørt reklamebranchen. Senest har man kunnet opleve Uffe på TV3 sammen med Tomas Villum-Jensen i programmerne ”Bluff” og ”Idols”.


Saturday, May 21st, 2011. Filed under: Stand-up show