Huxi Bach

Huxi Bach er kendt og elsket som samfundskommentator og yderst charmerende satiriker med altid tankevækkende kommentarer og underfundige pointer. Dertil er han en imponerende skarp og bragende dygtig entertainer og vært, der med sin unikke stil har udvidet comedy-genren.

Han har hele 3 one-man shows bag sig og kommer nu med det fjerde! Det var i 2012, han turnerede med sit første af slagsen ”Huxi Bachs Store Kærlighed”, to år efter var det med ”HJÆLP” og i 2016 var det med det anmelderroste ”VALG”. I efteråret 2017 udkommer han med det fjerde under titlen ”Ind til Benet”, der også kommer hele landet rundt og endnu en gang byder på den unikke kombination af satire, sang og guitarspil.

Den geniale Huxi Bach startede som noget af det første på radioprogrammet ”Den Løse Kanon” i selskab med Karen Thisted på P3 i 2009. Af andre radioprogrammer har han siden 2012 været vært på ”Huxi og Det Gode Gamle Folketing” på Radio24SYV. På skærmen har vi kunne opleve Huxi i både ”Klipfiskerne” på Tv2 i 2013, ”Må vi komme med?” fra 2015 på Dr1 og ”Do it like Denmark” fra 2016 på Dr1. De to sidstnævnte var i selskab med Jan Gintberg.

Send en forespørgsel på Huxi Bach i formularen til højre.

 


Monday, January 28th, 2019. Filed under: Konferencier Stand-up show