Mads Keiser

Veloplagt, indlevende og sjov

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Mads Keiser

Mads Keiser er en sjælden kombination af klassisk teateruddannelse og eksamen fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus. Og som både succesfuld tekstforfatter, en del af trioen PLAT og et frugtbart samarbejde med blandt andre Lone Kühlmann kan Mads Keiser ikke beskyldes for at ligge på den lade side. Netop symbiosen mellem skuespilleren og journalisten Mads Keiser er med til at løfte Mads Keisers foredrag op i en liga helt for sig selv.

Skuespiller, journalist og komiker

Mads Keisers CV er et imponerende potpourri af forskellige roller inden for snart sagt enhver afkrog af underholdning, hvor Mads Keiser tager udgangspunkt i de uddannelser, han har erhvervet sig. Mads Keiser evner at favne de forskellige dele af komik på en sådan vis, at det lykkes ham at indfange dig til en seriøs snak om livet på en morsom facon. Med et veludviklet dramatisk talent kan du på fineste vis opleve Mads Keiser på slap line, når han med foredraget “Hvis de ler, så lytter de” garanteret har en mission om, at du skal have det morsomt.

Book Mads Keiser allerede i dag

Ring til os, eller brug kontaktformularen til højre på siden, hvis du gerne vil opleve en veloplagt og indlevende Mads Keiser holde et foredrag eller underholde med et onemanshow.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Mads Keiser

Om foredraget:

At humor er et særdeles effektivt kommunikationsmiddel, er ingen hemmelighed – bare spørg reklamebranchen. Kan man få mennesker til at grine, kan man også få dem til at lytte, og derved bliver det nemmere at fremlægge nye ideer og komplicerede budskaber. Men hvordan bruger man humor? Hvor går grænsen? Hvordan bliver hverdagens trivialiteter til underholdende historier? Hvordan bliver humoren mere ”personlig”?

I et forrygende foredrag fortæller Mads Keiser om teori og teknikker, giver praktiske eksempler på ”god” og ”dårlig” humor, og løfter samtidigt sløret for nogle af de tricks, man kan benytte. “Hvis de ler – så lytter de” er et foredrag, der giver meget at grine ad, noget at tænke over og en masse at tale om bagefter. ”Hvis de ler – så lytter de” er ideelt som underholdende ”ryste sammen-arrangement” og som inspiration til virksomheder og grupper i omstillingsprocesser.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Mads Keiser

Om foredraget:

Hvorfor bliver mænd så sølle når de er syge, og hvorfor lyver kvinder bedre end mænd? Hvorfor ødelægger testosteron mænds evner til at sortere vasketøj og hvad er logikken i kvinders logik? Hvordan lyder de ældgamle og tophemmelige regler, som alle mænd kender og nøje følger? Hvad har penismisundelse og kvinders humoristiske sans med hinanden at gøre? Hvad er fakta, hvad er fordomme og hvad siger videnskaben til det hele?

Mads Keisers foredrag er en underholdende blanding af grin og alvor, hvor man genkender og griner af sin partner og – ikke mindst – sig selv.

Mads henter gerne sin inspiration hos Darwin og Freud, og han boltrer sig ekstatisk i emner som: Kunsten at være et shampoo-offer, kønshormoner og nødløgne, urimelige kælekrav og dumhedens endelige sejr. Mads er grænsesøgende, skarp og sjov.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Mads Keiser

Foredragsholdere i samme kategori som Mads Keiser