Lisbeth Zorning Andersen

Forfatter og foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Lisbeth Zorning Andersen

Lisbeth Zornig Andersen er en anerkendt stemme i Danmark, hvor hun som stifter af Huset Zornig har en vision om at ændre livet for socialt udsatte mennesker. Hun er endvidere formand for tænketanken Social Innovations Forum og er i det hele taget dybt optaget af at være med til at åbne folks øjne for den uretfærdighed, som lurer lige under overfladen.

Fra vrede til voksen

Lisbeth Zornig Andersen er født i 1968 og voksede op med misbrug og omsorgssvigt og var i løbet af sin opvækst anbragt på adskillige institutioner. Alligevel lykkedes det hende at vende bøtten og blive optaget på Københavns Universitet, hvor hun blev cand.polit. Hun har efterfølgende arbejdet både i Danske Bank og KMD.

I offentligheden blev Lisbeth Zornig Andersen for alvor kendt, da hun udgav sin selvbiografiske roman “Vrede er mit mellemnavn”, der på brutal ærlig vis fortæller en grufuld historie om en lille pige og dennes opvækst. Romanen dannede baggrund for de meget populære foredrag, hvor både unge og voksne ved selvsyn kunne konstatere, at det faktisk er muligt at bryde den sociale arv.

Vrede er mit mellemnavn” er ikke en roman, men en biografi – selvbiografi, som helt rigtigt omhandler Lisbeths opvækst til hun var omkring 18.
Fra vrede til voksen” er fortsættelsen – også en biografi – som omhandler Lisbeths voksenliv fra hun var 20 til 50. Den udkommer i februar.

Men hvordan håndterer du livet, når du har en masse skidt i bagagen? Og hvordan lærer du at sætte pris på samme, når barndommen mindede om en tur i helvede? Disse spørgsmål – og andre – tager Lisbeth Zornig under kærlig behandling, når hun på både humoristisk og selviscenesættende vis fortæller om livet på kanten.

Book Lisbeth Zornig Andersen allerede i dag

Ring til os i dag og få en pris på Lisbeth Zornig Andersen, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan livet kan forme sig for de mange mennesker, der ikke har fået en optimal start på livet. Du kan også benytte kontaktformularen til højre på siden.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Lisbeth Zorning Andersen