Christian Degn

TV-vært I Journalist

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Christian Degn

Christian Degn er nok bedst kendt i Danmark som den altid glade vært i TV-programmet "Hammerslag" på DR1 og den populære serie "Kyst til kyst".

Fra kødskandaler til “Hammerslag”

Men Christian har også en flot journalistisk karriere bag sig. Han har bl.a. været kritisk og undersøgende journalist på TV2 Nyhederne, DRs TV-Avis, 21Søndag og Kontant.

Et af Christians første gennembrud som journalist, var i 2006, da han stod bag “Kødskandalen”, som endte med massive opstramninger hos fødevarekontrollen, over et års dækning af nyhederne og en ministers aftrædelse. Dette program fik Christian Degn indstillet til Cavling-prisen. Christian var desuden også en af mændene bag det politiske magasin “Bag Borgen”.

Med Christians foredrag, kan du forvente at komme hjem med et smil på læben og en masse friske tanker om livet.
Christians foredrag er tankevækkende og byder på kritiske spørgsmål til sig selv og livet, med ærlige svar, som kan gøre os alle lidt klogere.

Christian er altid nede på jorden og møder veloplagt op med energi og charme.

Book Christian Degn allerede i dag

Ønsker du et indslag, med masser af spændende viden? Så ring til os og få en pris på Christian Degn. Benyt også gerne kontaktformularen, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Christian Degn

Om foredraget:

Christian Degn er klar med et rørende, ærligt og livsbekræftende foredrag. I 2011 begyndte livet at spænde ben for Christian Degn. Hans kæreste slog op og flyttede. Hans redaktørkarriere stod stille. Økonomien var stram og han blev tvunget til at lave det lille hyggelige indslag med dyr og børn i slutningen af TV-avisen – det indslag som praktikanten plejede at lave.
Selvtilliden og drømmene lå stille for den indtil da succesrige journalist, som havde vundet priser for store afsløringer som ”Kødskandalen”. Det hele lå nu i ruiner. Christian var blevet fyret og kæresten var nu også væk. Christian følte at nu var det alvor og hvis han ikke lærte noget af livet nu, og selv prøvede at kæmpe sig frem, så kunne det hele ende et sted hvor han ikke ville hen. Dette blev til en storartet rejse i selverkendelser, håb, tvivl og ny livsglæde. Alle Christians nedture endte i 2013, da Christian blev vært på et af de største danske tv-succeser, ”Hammerslag”.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Christian Degn

Om foredraget:

”Hammerslag” er med sine 27 år på skærmen, et af de største succeser i dansk tv.
I alle årene har danskerne gættet om kap med Hold Øst og Hold Vest, om tidens mest spændende bolighandler.
Christian Degn debuterede som vært på programmet i 2014, hvor han tog over for Peter Ingemann.
I dette spændende foredrag fortæller Christian om alle de gode historier fra optagelserne – både foran og bag kameraet. Christian viser også nogle flotte boliger frem og afslører hemmeligheden bag ”Hammerslag” og dets succes.
Du kan godt glæde dig til en rigtig hyggelig aften.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Christian Degn

Foredragsholdere i samme kategori som Christian Degn