Om Nikolaj Kirk
Nikolaj Kirk er Danmarkskendt stjernekok og én af hovedpersonerne i DR-programserien “Nak og Æd”. Nikolaj Kirk er kendt som en alternativ og særegen tv-kok, der har en helt særlig funktion inden for gastronomiens verden. Ud over at have fungeret som kok i Nak og Æd har Nikolaj også udgivet flere madbøger.
Den vilde kok står bag flere kokkebøger, hvor man kan få inspiration til såvel fremmede køkkener som basiskøkkener med inspiration fra det simple naturkøkken. Nikolaj Kirk har meget erfaring med at stå på en scene og er vant til at præstere under pres, da han i mange år har været fast tv-kok på TV2s Go’ Morgen Danmark. Han har en sprudlende og farverig personlighed og kan let fange publikum med sin anderledes tilgang til madkunst.
Book et foredrag med Nikolaj Kirk og kom med på en gastronomisk opdagelsesrejse, hvor man som lytter eller deltager kan få mere viden om, hvordan man for eksempel handler bæredygtigt ind. Benyt kontaktformularen til højre og få en pris på et foredrag med Nikolaj Kirk.
Om foredraget:
Dette foredrag giver blandt andet mulighed for at komme med på gastronomisk opdagelsesrejse. På to timer kommer vi rundt om nogen af verdens fjerneste stammer og naturfolk, vi hører om jagt, køkkenteknikker og igennem billeder og fortællinger fra rejserne, kommer vi helt derud hvor maden stammer fra, og hører om de eventyr som er forbundet med dette. Tag med på jagt på flyvemyrer eller slagtning af ko hos Dinka-stammen I verdens yngste land Sydsudan. Eller mød hovedjægerne på Borneo og hør om pusterørsjagt på korthalede makak-aber.
Kunne du tænke dig at høre mere?
Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Nikolaj Kirk
Om foredraget:
I dette foredrag om fødevarekvalitet og bæredygtighed stiller vi spørgsmålstegn ved tingenes tilstand og byder deltagerne velkommen i kampen for bedre produktion af råvarer. Hvorfor kan fisk, som er fanget i Danmark og kørt til Østeuropa for at blive fileteret, og så tilbage igen, stadig kaldes frisk fisk?
Og hvordan bremser vi de mange millioner fastfood måltider der bliver indtaget hver eneste dag? Skal kyllinger kun sove tre timer, er det okay? – vi kan alle være med til at få bedre mad hjem i køkkenerne!
Kunne du tænke dig at høre mere?
Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Nikolaj Kirk
Om foredraget:
Gennem kunst kan maden være med til at bygge broer imellem forskellige faglige grupperinger, hvorved samarbejde bliver en integreret del af projektet. Vi arbejder med maden, rummet, duft, smag, lyd, video og præsentation og fremførelse for publikum. Vi gør mad til kunst, eller gør vi?
Kunne du tænke dig at høre mere?
Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Nikolaj Kirk
Nikolaj taler også om
Foredragsholdere i samme kategori som Nikolaj Kirk
Teaterdirektør med et smil på læben og noget på hjerte
I en årrække var Peter Langdal en særdeles to...
Naturfotograf og Siriuspatrulje-fører
Morten Hilmer er en højt profileret fotograf,...