Thomas Rode

Kok I Foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Thomas Rode

Hvis du er tilhænger af palæo-livsstilen, kender du sikkert Thomas Rode. Den anerkendte stjernekok, der i hele 18 år var direktør og køkkenchef for den velrenommerede Kong Hans Kælder i København, er stor fortaler for det enkle palæo-princip og manden bag bestsellerne ’Stenalderkost’ og ’Palæo’.

Kokkerier rundt i hele verden

Thomas Rode har gennem tiden skiftet kokkehuen ud med mange andre hatte. Han har nemlig både medvirket i TV-programmer som ’4-stjerners middag’ og film som ’Arven’, ligesom han har optrådt på magasinforsider, undervist i madlavning på kokkeskoler og lavet produktudvikling. Den populære kok har tilmed en passion for at rejse rundt i verden, og her finder han inspiration til at udvikle nye retter og skrive inspirerende rejseartikler.

Med sin forkærlighed for at rejse rundt i verden og sine mere end 25 år i en krævende kokkebranche, hvor innovation og kreativitet er nøglebegreber, deler Thomas Rode gerne sine arbejds- og ledererfaringer med stort engagement og nærvær. Han giver også gerne sit publikum et dybere indblik i den forunderligt enkle palæo-verden – alt sammen krydret med et drys humor.

Book Thomas Rode allerede i dag

Ring og få en pris på Thomas Rode, hvis du gerne vil nyde et inspirerende indslag med en af de mest populære kokke herhjemme. Du kan også benytte kontaktformularen til højre på siden, så vender vi hurtigst muligt tilbage med flere informationer.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Thomas Rode