Toke Riskjær

Hjemløs i 52 dage

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Toke Riskjær

Toke Riskjær er den Danmarkskendte mand, som oplevede det at være hjemløs i 52 dage - en virkelighed, som blev levende for de fleste danskere, der fulgte med i DR-programmet “52 dage som hjemløs”. I november 2016 begyndte Riskjær sin oplevelse og sin programserie om det at være hjemløs, som efterfølgende er blevet modtaget med stor ros

En inspirerende bedrift i vores alle sammens Danmark

Tv-programmet blev især rost for at vise seeren – helt konkret – hvordan det er at være hjemløs, og hvordan man ikke kan andet end at vise de hjemløse medmenneskelighed, når man forstår, hvad de hjemløse kæmper med.

Programmet er tankevækkende, provokerende, inspirerende og ikke mindst skæbnesvangert og hjerteskærende. I dag er Toke Riskjær tilbage fra virkeligheden og hverdagen som hjemløs for at holde foredrag om sin oplevelse på godt og ondt. Toke har selv personligt – før de 52 dage – haft livet som hjemløs inde på livet, men har siden opnået en karriere som filmfotograf.

Book Toke Riskjær allerede i dag

Ring til os og få en pris på et foredrag med Toke Riskjær, som uden tvivl vil give et stærkt, brændende og sjældent indblik i livet som hjemløs – en hverdag, de fleste af os holder på lang afstand.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Toke Riskjær

Om foredraget:

I de kolde vintermåneder startede Toke sin rejse som hjemløs. Kun iført et sæt tøj og et kamera, tog han afsked med sin familie. Toke have et håb om at komme tættere på de hjemløse. Tættere på forståelsen af mennesket på gaden og selve miljøet. Er det muligt at danne en relation med disse mennesker? Hvem er det der lever et liv på gaden i Danmark?

Tokes forestillinger blev hurtigt gjort til skamme – Hjemløse kan ikke skæres over en kam og vores fordomme holder ikke stik. Hør om dette og meget mere i Tokes inspirerende foredrag ”52 dage som hjemløs”.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Toke Riskjær

Toke taler også om

Foredragsholdere i samme kategori som Toke Riskjær