Andreas Bo

Andreas Bo er en parodimester uden lige. I efteråret 2016 havde han hovedrollen som Dirch i den musikalske komedie af samme navn, ligesom han ved årsskiftet til 2017 startede sin 3. tour med one-man showet ”Fifty-Fifty”. Tidligere har han haft succes med både ”ORIGINAL” i 2015 samt ”PLAGIAT” i 2013, der begge fik flotte og imponerede anmeldelser. På tv kender vi ham som en del af det morsomme Tv2-program ”Rundt på Gulvet”, der sørger for underholdningen hver lørdag aften.

Andreas Bo blev for alvor kendt efter TV2-succesen ”Live fra Bremen” og har været en fast del af diverse revyer og andet sjovt teater i de seneste 15 år. Hans stil er enkel og ualmindelig tempofyldt og med en særlig evne til at gengive typer, således har vi set ham udfolde sig som Kim Larsen, Ole Henriksen, Ole Thestrup og mange flere.

Andreas Bo var medstifter af The Loyal Shakespeare Company, og har indenfor revyen været nomineret til ”Årets Dirch” flere gange. Han har medvirket bl.a. i Århus-revyen, Kolding-revyen, ØM-revyen og Nykøbing Falster revyen. I sommeren 2007 debuterede han i Cirkusrevyen.

Andreas Bo har et konstant ønske om at bringe revyen – såvel som komikken i al almindelighed – i nye retninger. I 2011 vandt han prisen som ”Årets Komiker” ved Zulu Comedy Galla.

Send en forespørgsel på Andreas Bo i formularen til højre.


Wednesday, January 23rd, 2019. Filed under: Stand-up show