Andreas Bo

Andreas Bo er aktuel med sit One-man show “#SKARP”, som havde premiere d. 17. september 2020! Andreas Bo skærer igennem. I et nyt skarpt show, giver han dig en guide til, hvornår du skal ha’ en holdning, hvornår du skal træffe en beslutning, og hvornår du kan tillade dig, at være røvligeglad. Det vil gi’ dig ro til at sove. Måske allerede under showet!

Tidligere har han haft succes med både ”ORIGINAL” i 2015 samt ”PLAGIAT” i 2013, der begge fik flotte og imponerede anmeldelser.

Andreas Bo blev for alvor kendt efter TV2-succesen ”Live fra Bremen” og har været en fast del af diverse revyer og andet sjovt teater i de seneste 15 år. Hans stil er enkel og ualmindelig tempofyldt og med en særlig evne til at gengive typer, således har vi set ham udfolde sig som Kim Larsen, Ole Henriksen, Ole Thestrup og mange flere.

Andreas Bo var medstifter af The Loyal Shakespeare Company, og har indenfor revyen været nomineret til ”Årets Dirch” flere gange. Han har medvirket bl.a. i Cirkusrevyen, Århus-revyen, Kolding-revyen, ØM-revyen og Nykøbing Falster revyen.

Andreas Bo har et konstant ønske om at bringe revyen – såvel som komikken i al almindelighed – i nye retninger. I 2011 vandt han prisen som ”Årets Komiker” ved Zulu Comedy Galla.

Send en forespørgsel på Andreas Bo i formularen til højre.


Wednesday, January 23rd, 2019. Filed under: Stand-up show