Tom Kristensen

Racerkongen over alle

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Tom Kristensen

Tom Kristensen er en fantastisk personlighed, som med rødder i det nordjyske i skrivende stund har vundet racerløbet Le Mans flest gange nogensinde. En uimodståelig bedrift, der har gjort ham berømt langt ud over Danmarks grænser. Der er fart på, når Tom Kristensen øser af sin viden om motorsport og pointerer vigtigheden af at være en del af et hold, selvom du er ganske alene i bilen.

Benzin i blodet

Selvom du har benzin i blodet og er en del af et absolut eksklusivt klientel af vindere af det verdensberømte racerløb Le Mans, er det stadig Tom Kristensens hovedpointe, at du er afhængig af andre mennesker, hvis du vil opnå store resultater.

Med anekdoter og finurlige fortællinger om et liv i overhalingsbanen fortæller Tom Kristensen om den hårfine grænse mellem succes og fiasko. Og om vigtigheden af at bevare selvtilliden i konkurrencepræget hverdag, hvor du hele tiden skal præstere bedre end dagen før.

Book Tom Kristensen allerede i dag

Book et foredrag med Tom Kristensen i dag. Ring eller brug formularen til højre, hvis du vil vide mere om muligheden for at få et hæsblæsende foredrag med manden, der kender Le Mans bedre end sin bukselomme.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Tom Kristensen

Om foredraget:

Tom Kristensens foredrag giver tilhørerne et kig ind bag facaden på Hobro-knægten, som blev født på en tankstation i 1967, og som sidenhen er nået øverst på sejrspodiet ikke mindre end 9 gange i et af verdens mest prestigefyldte motorløb, 24-timers løbet, Le Mans, i Frankrig.

Tom Kristensen er samtidig meget bevidst om, hvad der har bragt ham karrierens 9 triumfer på Le Mans-banen: ”Nogen siger; Tom har vundet Le Mans 9 gange. Men jeg siger; nej, jeg har været med til det. Og jeg må sige, at jeg nyder succesen endnu mere, når jeg er sammen med nogen om at nå et mål. Det er den ultimative oplevelse for mig. Det er det, jeg søger”, fastslår Tom Kristensen efter at have givet talrige eksempler på, hvordan samspillet med mekanikere, medkørere og teamchefer er en fundamental forudsætning for at opnå resultater som racerkører.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Tom Kristensen

Tom taler også om

Foredragsholdere i samme kategori som Tom Kristensen