Carsten Werge og Per Frimann

Foredragsholdere og fodboldeksperter

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Carsten Werge og Per Frimann

Fra d. 14. juni og en måned frem står sommeren i fodboldens tegn, når Messi, Ronaldo og alle de andre superstjerner tørner sammen på nyanlagte græstæpper i Rusland. Hele Danmarks Carsten Werge og Per Frimann tager temperaturen og giver dig det fulde overblik i deres foredrag ‘Optakt til VM’, hvor de udover trupanalyser og stadiongennemgange også kommer med anekdoter fra både kommentatorboksen og golfbanen.

Fodboldentusiaster med en holdning

Carsten er ikke bange for at sige sin mening, og Per er ikke bange for at sige imod. Kom med bag om det turbulente, men alligevel kærlighedsfyldte forhold og oplev Danmarks ukronede regentpar, når de i fuld vigør gør status på Danmarks chancer til VM, de nye, flotte stadions, VM-favoritterne og ikke mindst dem selv.

Er det Brasiliens tid til at triumfere? Får Messi endelig sit VM? Vil Frimann igen kaste vand i hovedet på Werge efter endnu en utålelighed? Spørgsmålene er mange, men Carsten og Per giver dig alle svarene krydret med både onkel-charme og en fodboldindsigt uden lige.

Book i dag og gør klar til kamp

Med adskillige Champions League-finaler på bagen og et utal af rejser til hele verdens fodboldmetropoler er det umage makkerpar blevet en institution i dansk TV – og du har altså nu mulighed for at booke dem til dit virksomhedsarrangement eller dit event.

Kontakt Tajmer Booking & Management og få en pris på VM-foredraget med Werge og Frimann.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Carsten Werge og Per Frimann