Ulrik Lynge

Foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Ulrik Lynge

Ulrik Lynge er en erfaren taler indenfor alle genre for det danske erhvervsliv. Han kan med præcision og fantastisk energi få publikum til både er ligge flade af grin, samtidig med at han får dem til at reflektere over deres egen hverdag.

Få et indblik i erhvervslivet serveret med energi og entusiasme

Efter en erhvervskarriere, der blandt andet er blevet brugt som uddannelses- og udviklingschef hos AstraZeneca og som chefkonsulent i diverse konsulenthuse, har Ulrik Lynge i de sidste 15 år drevet en succesfuld selvstændig virksomhed, hvor han har inspireret over 20.000 mennesker i hele Danmark og Europa. Han har fuldstændig styr på, hvad han kan – og han gør det godt.

Ulrik Lynge tilbyder både foredrag, peptalks og undervisningsseancer, der alle er kendetegnet ved at være inspirerende, motiverende og energiskabende. Alt sammen serverer han det med energi og stort drive. Hans foredrag er både konkrete og underholdende, hvilket skaber en spirende lyst til at gå hjem og give de daglige indsatser endnu et nøk op. Ulrik Lynge giver dig værktøjerne til at kunne gøre både dig og din virksomhed endnu bedre. Han tror på, at du må tage ansvar for dit eget liv – og det gennemsyrer hans tilgang til alt i livet.

Ulrik Lynge er oplagt for dig, hvis du gerne vil opleve en mand, der til dagligt arbejder med Danmarks dygtigste ledere, medarbejdere og elitesportsudøvere – og hvis nogen kan flytte et menneske, er det Ulrik Lynge.

Book Ulrik Lynge allerede i dag

Med et foredrag ved Ulrik Lynge bliver alle deltagere involveret og udfordret i en form, som er hverdagsrelevant, samtidig med at der er fokus på, hvordan ens fremtidige handlinger kan sættes i værk. Han holder hvert år 65 til 80 foredrag i hele Europa, så han er en erfaren herre på feltet.

Ulrik Lynge elsker det, han laver – og det mærkes tydeligt. Han går til hvert foredrag med ønsket om, at alle deltagere skal have noget med hjem, som kan implementeres i hverdagen.

Ring til os for en pris på Ulrik Lynge og oplev det på egen krop. Du kan også kontakte os via kontaktformularen i højre side. Book Ulrik Lynge i dag, og lad hans foredrag være en appetitvækker til at tage ansvar for sit liv.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Ulrik Lynge