Emil Thorup

Stilsikker og velovervejet

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Emil Thorup

Emil Thorup er et kendt ansigt inden for den danske underholdningsbranche, hvor han scenevant både giver den som vært ved Dansk Melodi Grand Prix og ikke mindst siger sin ærlige mening i radioprogrammet “Mads og Monopolet”. Dertil står han bag firmaet Emil Thorup Group, der beskæftiger sig med kommunikation og strategisk branding.

Stil, klar tale og meningsfuld dialog

Den lyshårede og altid fantastisk velklædte Emil Thorup har et unikt talent for at lede politiske diskussioner og unge-debatter, hvor han med respekt for alle involverede parter let og elegant kan se til, at hele seancen forløber gnidningsfrit. Læg der oveni en stor indsigt i mellem-menneskelige reaktionsmønstre, og du får en konferencier, som forstår at styre slagets gang.

Nok sidder håret perfekt, og Emil Thorups udtalelser er altid velovervejede. Men bag det stilsikre ydre gemmer der sig dog en genert fynsk dreng, som er i stand til at identificere sig med nutidens unge og de problemstillinger, de dagligt er udsat for. Blandt andet derfor er Emil Thorup et oplagt valg, hvis du skal bruge en vært eller konferencier til en event med yngre mennesker.

Book Emil Thorup allerede i dag

Benyt kontaktformularen til højre på siden, eller ring til os, hvis du gerne vil booke Emil Thorup som vært eller konferencier.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Emil Thorup