Mads Marius

Foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Mads Marius

Mads Marius på 23 år, bliver betegnet som de unges talerør på de sociale medier.

Med over 10 millioner visninger af sine videoer har Mads Marius etableret sig en stor følgerbase, som han dagligt hjælper med problemer, som de unge har tæt på livet. Mads har hjulpet unge og stået på scenen siden han var 16 år, og har dermed en finger på pulsen hos de unge.

Igennem de sidste 7 år har Mads arbejdet intenst med de tabubelagte emner på kreative måder, som ikke er gjort før. Mads har bl.a. produceret verdens første spoken word album med 9 diagnoser, som sætter ord på de svære følelser, som hver diagnose kan have med sig. Ligeså har han været vært på 2 Tv-programmer, som har skulle sætte ord på de svære følelser og undersøge adfærden bl.a. unge og de fordomme som der er.

Mads har specialiseret sig i at tage de seriøse emner op og blande dem med humor. Gennem humor kan man nemlig tage det svære, og føre det ned i øjenhøjde, og gøre det muligt at tale om. Det gør han specielt til sine foredrag, hvor han ikke bruger slideshows, men derimod publikum til at skabe et fantastisk foredrag.

Alle har brug for en rollemodel

Mads Marius er født med en hjertefejl, og hans forældre fik fra starten at vide af lægerne, at de ikke skulle regne med, at han blev til noget. Det førte til lavt selvværd, og i puberteten endte Mads i en afhængighed af gaming – det vil sige 8-16 timers computerspil dagligt med kun 2-5 timers søvn hver nat. Det, han savnede i sin afhængighed, var en ung rollemodel, så den rolle valgte han selv at arbejde hen imod. Han stoppede med gaming og har siden i stedet dedikeret sit liv til at hjælpe andre unge i samme situation.

Med sine store viden fra sit eget liv, hjælper den farverige, unge mand på årsbasis flere tusinde unge mennesker på et personligt plan. På scenen er han i øjenhøjde med sit publikum og som formår at skabe fest og farver på scenen. Du kan forvente høj energi på scenen samt en masse elever, som deltager aktivt.

Sidst, men ikke mindst, så tager Mads Marius på sin første tour i efteråret 2021!
Showet tager dig med på en rejse, som udfordrer dagligdagens tabu-emner, og sætter ord på dem gennem humor, der kan vælte dig af stolen, og samtidig få dig til at tømme en pakke Kleenex. Praktisk talt som en tur i en rutsjebane; pisse sjovt på vej ned, men nervepirrende på vej op.

Mads Marius kommer rundt i hele landet og du kan læse meget mere på www.madsmarius.dk.

Book Mads Marius allerede i dag

Book Mads Marius til et foredrag om selvværd, diagnoser og karakterer, hvor han inspirerer de unge til at turde være sig selv, uanset hvad andre siger. Ring til os for at få en pris på et foredrag med Mads Marius eller benyt kontaktformularen til højre.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Mads Marius

Om foredraget:

Perfekt til alle unge, som vil hvile mere i sig selv.

Spørgsmålet: “Hvem er jeg, og hvad står jeg for?” fylder meget for de unge i dag. Men hvordan finder man ud af hvem man gerne vil være, og lærer at stå inde for sig selv? Hvordan undgår man at blive påvirket af andres mening, og bygger en stærk personlighed som ung i dag?

Med hjem får du:

  • Videon om hvordan du styrker dit selvværd
  • Min historie: Fra usikker gamer til selvstændig
  • Et nyt syn på dig selv

Foredraget tilpasses hver gang. Emner som sociale medier, karakterer, diagnoser, gaming mm. inddrages efter ønske og tilpasning.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Mads Marius

Om foredraget:

Livsglæde og motivation er en peptalk for folk, som ønsker et ordentligt spark bagi, som kan bruges til at holde den daglige motivation kørende i hverdagen.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Mads Marius

Om foredraget:

Forstå nutidens unge er et foredrag som kommer helt tæt ind på unge, og hvilke behov de egentlig har i et samfund, hvor sociale medier kommer i første række.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Mads Marius

Foredragsholdere i samme kategori som Mads Marius