Mark Le Fêvre

Mark Le Fêvre er et enestående internetfænomen, der med sine sketches om ”Jyde-man” og over 211.000 følgere har opnået gigantisk succes og stjernestatus på Facebook. Det var netop de mange videoer om både ”Jyde-Man”, ”Lifehacks” og ”Ens hjerne”, der også resulterede i, at Mark ved Zulu Award 2017 vandt prisen som ”Årets Webstar”.

Den jyske humor, der har taget Danmark med storm, har Mark taget med sig, da han i foråret 2017 debuterede som vært på programmet ”Stjernekigger” på Tv2Zulu. I efteråret 2016 kunne han desuden opleves på scenen som opvarmer for Thomas Warberg på den landsdækkende tour ”WARBERG COMEDY TOUR ’16”.

Mark Le Fêvre startede for alvor sin stand-up karriere, da han i 2011-2012 deltog i ”Danish Open” samt i 2013 deltog i ”DM i Stand-up”. I den efterfølgende tid medvirkede Mark i adskillige radioprogrammer som f.eks. ”Warbergs Venner” på Go’ FM og ”Vågn op!” på The Voice, begge i 2013. Mark kunne opleves ved Zulu Comedy Festival 2015, hvor han optrådte med showet ”Jysk Charme” og blot året efter blev han nomineret som ”Årets Talent” ved Zulu Comedy Galla.

Mark sætter en ære i at levere shows, der er så sjove, at de altid bliver det store samtaleemne i flere dage efter, han har optrådt – både til firmaarrangementer, konfirmationer, polterabender og julefrokoster – og hvis der er noget, han kan, så er det dét.

Send en forespørgsel på Mark Le Fêvre i formularen til højre.

 

 


Tuesday, January 22nd, 2019. Filed under: Stand-up show