David Guldager

Foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om David Guldager

David Guldager er en af landets førende eksperter indenfor digitale trends, teknologi og gadgets. David har i mere end ti år kortlagt fremtiden for danskerne, blandt andet i Go' Morgen Danmark, hvor han er vært og ekspert. David er aktuel med spændende foredrag om de digitale trends og deres indflydelse på danskerne.

Foredrag med David Guldager

David er en underholdende fortæller og foredragsholder, der levende og entusiastisk tager publikum med gennem et univers af nye dimser, overraskende løsninger og fremtidige muligheder. Du vil med et smil blive ført ind i en verden af de nyeste tendenser og opleve hvad teknologien gør ved mennesket på både godt og ondt. Du vil blive introduceret til produkter, du ikke vidste fandtes og til robotter, der måske vil overtage dit arbejde. Skræddersy foredraget til din virksomhed, så du og dine kollegaer kan blive klogere på hvad det næste store bliver.

David er aktuel med foredragene “Når digitale trends gør en forskel” samt “Danskernes digitale dannelse”.

David Guldager

David er en af Danmarks førende eksperter inden for digitale trends, teknologi og ikke mindst gadgets. Han har i over et årti kortlagt fremtiden for danskerne i medierne. Han er kendt fra Go’ morgen DK, hvor han i øjeblikket både er vært og ekspert.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af David Guldager

Om foredraget:

Oplev tidens digitale trends og se hvad morgendagen bringer af de de seneste trends inden for teknologi, digitale fremskridt og underlige produkter.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med David Guldager

Om foredraget:

Har du tænkt over hvad mobilen og den teknologiske udvikling egentlig gør ved os som mennesker? Lær og forstå mulighederne og bliv bedre til at bruge værktøjerne rigtig i hverdagen i et meget underholdende og lærerigt foredrag.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med David Guldager

David taler også om

Foredragsholdere i samme kategori som David Guldager