Iværksætteri

Du finder på denne side foredragsholdere under emnet Iværksætteri. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved at udfylde formularen på denne side.

Se alle Iværksætteri   Eller ring direkte til os på +45 70 261 262


Få et gratis og uforpligtende tilbud allerede i morgen.

  • Vi ønsker et foredrag om

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige emne?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Jesper Vollmer Heick

Kongelig kok og foredragsholder

Hvad sker der, når ens livsgrundlag ændres på...

Jonathan Løw

Foredragsholder og iværksætter

Jonathan Løw er blot 39 år gammel, men allere...

Lars Skjoldby

Iværksætter og foredragsholder

Du er formentlig stødt på Lars Skjoldby før....

Louise Ferslev

Foredragsholder og iværksætter

Louise Ferslev er kvinden bag virksomheden My...

Hvordan starter man sit eget projekt eller firma? Hvordan griber man det an, når man bare har fundet vinderidéen, men ikke helt ved, hvordan man skal føre den ud i livet? Det er emnerne, der kommer på bordet med foredrag om iværksætteri. Få alle de bedste råd, tips, tricks og gode strategier fra iværksættere, der har været samme sted. Hvem bedre til at guide jer igennem end dem, der har prøvet det selv? Hvad end det gælder de helt praktiske, konkrete småopgaver eller de store projekter og opstart af samme, så har vi en masse dygtige foredragsholdere, der ved lige nøjagtig, hvad der kræves. For det handler jo ikke kun om at komme godt fra start. Det gælder i lige så høj grad om at overleve som firma og bygge videre på det første grundlag. Derfor kan det være rart at høre ordene fra en, der har klaret sig. Én, der har arbejdet sig frem til gode resultater og succes. Med stor erfaring og strategier, der virker, sikres dit publikum et foredrag, der giver masser af stof med hjem. Bliv både inspireret, få gå-på-mod og få en masse konkrete værktøjer til at starte jeres projekter med et foredrag om iværksætteri.

Klik på en foredragsholder for at læse mere om deres foredrag, sende en forespørgsel og få en pris på netop den type arrangement, som du ønsker.