Jesper Vollmer Heick

Kongelig kok og foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Jesper Vollmer Heick

Hvad sker der, når ens livsgrundlag ændres på et øjeblik? Hvordan tackler man familie, karriere og dagligdagens udfordringer, når tæppet pludselig rives væk under en? Når alle end prioriteter bliver nogle helt andre, end dem man havde for kun et øjeblik siden? Det er netop alle disse af livets svære spørgsmål, som Jesper Vollmer blev tvunget til at tage stilling til, da han efter et ellers uskyldigt hovedspring under familiens ferie til Thailand måtte tage stilling.

Med en positiv indstilling er Jesper nu kommet tilbage til livet

Det tog en fatal drejning, og Jespers liv blev vendt på hovedet: Han brækkede nakken og blev opereret i Thailand samme nat. Rent og skær held gjorde, at han ikke blev lam fra brystet og ned eller døde på stedet.

I dag er Jesper Vollmer tilbage for næsten fuld styrke, men det har været en kamp for ham, at nå dertil. Book Jesper Vollmer Heick og få en rørende og lærerig fortælling om, hvad der sker, når man står overfor en total omvæltning af sit liv; når den hårdeste udfordring, man har mødt i livet, pludselig virker som det rene ingenting.

Med en helt umenneskelig indstilling og et positivt sind, er det lykkedes Jesper at komme tilbage på fode – en indstilling, der gjorde, at han allerede 12 minutter efter ulykken var overbevist om, at det hele nok skulle gå – og det gør det. Du kan opleve Jens Vollmers fantastiske fortælling på egen krop, når han tager ud og holder foredrag om, hvad der skete med ham før, under og efter hans ulykke i Thailand.

Book Jesper Vollmer Heick allerede i dag

Ønsker du at høre om Jespers egen personlige oplevelse, kan du ringe til os for en pris på Jepser Vollmer Heick. Du kan også booke Jesper Vollmer Heick ved at udfylde forespørgselsformularen til højre.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Jesper Vollmer Heick