Christiane Vejlø

Virksomhedsejer I Digital analytiker I Rådgiver I Investor

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Christiane Vejlø

Christiane Vejlø er CEO i virksomheden Elektronista Media ApS og en af Danmarks førende eksperter indenfor digital transformation og forholdet mellem teknologi og mennesker.

Lær fra en ekspert i digital transformation

I sin rolle som mangeårig digital analytiker, rådgiver Vejlø erhvervslivet og regeringen i digital strategi, innovation og digital ansvarlighed og på konferencer i ind- og udland taler hun om den digitale fremtid og dens konsekvenser.

Kunder tæller blandt andet Statsministeriet, Erhvervsministeriet, NATO, Techfestival, Mobile World Congress, TDC, Lego, Microsoft og IT-Brancheforeningen.

Vejlø har i over 13 år arbejdet i ledende stillinger i tele- og mediebranchen med særlig fokus på teknologi trends, digital adfærd, kommunikation og indhold på digitale platforme.

Christiane Vejlø engagerer sig yderligere som rådgiver og investor i early stage start ups, og hun er aktiv i forskellige advisory boards, bestyrelser og udvalg. Christiane er medlem af Regeringens Disruptionråd, medlem af dataetisk råd, tidligere formand for Regeringens Arbejdsgruppe for Dataetik og tidligere medlem af Erhvervsministeriets Disruption Taskforce.

Direktør og digital trendanalytiker Christiane Vejlø fungerer som moderator, vært og foredragsholder for ledelsesgrupper, bestyrelser, kommunikationsafdelinger, konferencer, gå-hjem- og netværksmøder samt for biblioteker og kommuner.

Book Christiane Vejlø allerede i dag

Ring til os og få en pris på Christiane Vejlø. Benyt også gerne kontaktformularen, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Christiane Vejlø

Om foredraget:

Kan det betale sig at være god? Kan det ligefrem være en god forretning fokusere på ansvarlig brug og håndtering af data og tech?
Ja, siger Christiane Vejlø, der som digital trendanalytiker i 15 år har fulgt teknologibranchens gøren og laden i  både ind- og udland.

I 2018 stod Vejlø i front som formand for regeringens ekspertgruppen om dataetik. Efter grundig research, møder, åbne datasaloner og internationale rejser stod det klart, at dataetik kan blive danske virksomheders nye konkurrencefordel. Der er masser af muligheder i data, hvis man bruger det målrettet og fornuftigt. Man taler om data, som det nye råstof, vi kan trække på, når vi skal udvikle nye innovative og smarte produkter, tjenester, services og forretninger til fordel for forbrugerne og samfundet. Det nye er, at vi har fået flere digitale muligheder for at indsamle, samkøre og analysere data, og med det følger også en del etiske udfordringer.
Det er nemlig ikke alle virksomheder, eller stater for den sags skyld, som arbejder for brugerens og borgerens bedste.
I foredraget Dataetik – øverst på dagsordenen, nederst på bundlinjen viser Vejlø, hvorfor dataetik bør stå øverst på alle virksomheders dagsorden for at skabe resultater nederst på virksomhedens bundlinje. 

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Christiane Vejlø

Om foredraget:

Vejlø udvælger det som din virksomhed SKAL vide om forholdet mellem mennesker og ny teknologi.
Den teknologiske udvikling som kommer til at ændre hele fundamentet for din virksomhed, for dig, for din familie og for vores samfund. Et foredrag om de digitale trends som påvirker vores liv, jobs, sundhed og relationer.
I denne session vil I blive præsenteret for 5-8 af de seneste, afgørende teknologitrends og en stærk række af konkrete cases med fremadskuende brands og innovatører, som allerede trækker på disse trends. I sendes afsted med konkrete actions som I kan starte med allerede i morgen.

Emner kan f.eks. være nye platforme, internet of things, kunstig intelligens, The Upgrade Society, Wearables, Future apps, digital sundhed, deleøkonomi, Fashiontech, Big data, 3D print, Selftracking, The Connected home/IoT, Digital retail, Future health, Social media og etik.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Christiane Vejlø

Om foredraget:

Hvordan tænker, handler og shopper den digitale bruger?

Hør hvilke afgørende digitale trends din virksomhed SKAL kende for overhovedet at blive taget i betragtning, når den moderne bruger vælger brand, butik og likes. Bliv klogere på fremtidens serviceskrav, kundens bevægelser på de digitale platforme og se cases fra brands der har forstået, hvad der skal til. Det handler om et helt nyt samfund, hvor alt kan opgraderes. Men også hvor forbrugerne kræver digital ansvarlighed. Vinderne bliver dem der forstår balancen.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Christiane Vejlø

Om foredraget:

Hvad sker der med journalister, når tallene tydeligt viser at en stor del af artikelskrivningen kan overtages af kunstig intelligens? Hvad skal der til for at holde indholdsbrugeren fast, og hvordan bruger man data i medieforretningen uden at blive creepy?
Foredraget guider til fremtiden for kommunikatører, journalister og medier. Undervejs afsløres det, hvordan du finder balancen, hvor du kan se dig selv i øjnene og samtidig få kliks på dit indhold.

Christiane Vejlø forklarer hvorfor menneskelige egenskaber er mere vigtige end nogensinde, og hvordan du bruger netop dem til at holde dig væsentlig i mediefremtiden.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Christiane Vejlø

Foredragsholdere i samme kategori som Christiane Vejlø