Nick Horup

Værten fra "Er jeg helt gak-gak, mor?"

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Nick Horup

Nick Horup er uddannet journalist og er i øjeblikket redaktionschef på TV2 Østjylland, men hans berømmelse er fostret af et helt andet set-up. Nemlig da han i en årrække fulgte de to venner Morten og Peter, som begge har Downs-syndrom. Med kærlighed og respekt for de to drenge skabte han et troværdigt billede af deres sejre og nederlag.

Er jeg helt gak-gak, mor?

Nick Horup har opøvet en aldeles glimrende evne til at diskutere normalitetsbegrebet. Netop dette emne behandler Nick Horup så professionelt og respektfuldt, at han i 2008 modtog Hadsten Højskole Prisen for – som det hed – “at han formåede at ændre på mange danskeres holdninger til at være anderledes”. I Instagram-kulturens perfektheds-univers skal vi ikke undervurdere den rolle, som Nick Horup har haft for den brede accept af fysisk og psykisk sygdom.

I sit foredrag “Hvem er gak-gak” følger Nick Horup op på de fantastiske og vedkommende programmer om Morten og Peter, og han bliver ved med at insistere på at udvide folks til tider smalle horisont.

Book Nick Horup allerede i dag

Ret henvendelse til os enten via telefon eller kontaktformularen til højre på siden, hvis du vil booke Nick Horup til livsbekræftende foredrag.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Nick Horup

Om foredraget:

Journalist Nick Horup er manden bag de prisbelønnede TV-udsendelser om Morten & Peter. I snart 20 år har han fulgt de 2 drenge med Downs Syndrom og delt deres glæder, kriser og sorger. De mange møder med drengene har påvirket Nick Horup meget og givet ham et stort kendskab til og forståelse for, hvordan livet former sig, når man er udviklingshæmmet.

Nick Horup holder et foredrag hvor han – med afsæt i udsendelserne – vil lægge op til debat om det, at være anderledes. Han vil fortælle, vise klip fra filmene og især beskrive hvad der skete, når kameraerne var slukkede.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Nick Horup

Nick taler også om

Foredragsholdere i samme kategori som Nick Horup